8 comments

  1. Hola a totes i a tots,
    Redundem en demanar disculpes per la tardança en grabar aquest segon programa. Bé, aquests son els temes que han sonat durant aquesta hora,
    esperem de tot cor que hagueu disfrutat del programa en la mateixa proporció que nosaltres:

    I 5 monelli – Balbettando
    Benny Spellman – Fortune Teller
    The Novas – The Crusher
    Little Richard – Keep a Knockin’
    The Sonics – Psycho
    The Bar-kays – Soul finger
    Herbie mann – Philly dog
    Sam Cooke – Sugar Dumpling
    The Supremes – You keep me hangin’ on
    Standells – Sometimes good guys don’t wear white
    Los salvajes – Las ovejitas
    13th floor elevators – You’re gonna miss me
    Status quo – Pictures of matchstick men
    Amboy dukes – Journey to the center of the mind
    Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich – Hold tight

    Carles+Xavi

  2. oh! m’encanta com comença el programa! de fet és el que he sentit de moment, primers instants… ara estic petada, però demà me l’escolto!! que bé que ja hagueu pogut gravar!! a veure si algun dels propers em quedo en directe.

    fins divendres al sopar!

  3. Ei gent molt molt molt bé el programa, temazo rera temazo!
    El divendres al RudeTime una versioneta en reggae de “you keep me hanging on”

    Salut!!

  4. Nanos, m’agrada molt el format i la musica, of course!!!!!. Sou uns fieras. En general us trobo molt còmodes i frescos, i la selecció es d’un 5 sobre cinc…..

    El que haurieu de vigilar són els aspectes tècnics. Tant els temes com la informació són prou currats com per que la cosa no quedi pul·lida (veus llunyanes , 45v vs 33 rpm, i el tema dels canals -el segon programa només se sent pel canal esquerra-.)… M’agradaria poder disfrutar d’aquest temassos i de la vostra sabiduaria amb totes les de la llei…..

    Ah!! i els vostres fans no us perdonarem que falteu a la vostra paraula, o sigui, un nou programa cada 15 dies !!!!!!

    SALUT, SOUL i SULFITS

  5. Hola,
    Gràcies pel comentaris positius un altre cop, només puntualitzar que a la llista no es va incloure un tema que va sonar – l’últim- que es diu I’m waiting for my man i és de la velvet Underground.
    També puntualitzar que som conscients del nostre amateurisme i que hi ha coses que amb el temps i experiència estem segurs que milloraran.
    Lara: Hi ha derivats del soul com el northern o el crossover que estàn agermanats amb l’ska i el rocksteady, molts musics han “creuat” les trinxeres com el jackie mitoo o els lloyd& Glen.

    Salut

  6. Moltes felicitats al team Pícnic Calidoscòpic quins temazos, he escoltat els dos programes seguits per que amb el primer he flipat i amb el segon més, quin musicote!!!. Només dir que aquí teniu a una altre anganxat al programa. LLarga vida al soul, sou uns cracks!!!

  7. que bien porqué pensaba ya que no os volvería a escuchar. Os he pillao de casualidad porque he estado u ntiempo sin entrar en la radio. Bien bien, me alegro por vosotros y para todos los que gozamos con vosotros

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *