3 comments

 1. Ostiaaa vayaa programaaaa!!doncs si cada vegada el nivell puja, a veure que ens prepara per la proxima programa….

  jajaja crec que el millor tema de Etsaiak sense cap dubte!! amb la intro de la Avia dient ¿ze musika hau da? (quina musica es aquesta?) jejej impresionat!
  quina vaskitis que hi ha….dintre de poc tots al AEK jajaj

  Per un altre part felicitats especialment al Carlos! bueno volia comentar que m’alegro de que aixi posat Extreme noise terror ya que magradria fer una petita aportació, ya que t’has referit com a Rabia, apart volia comentarte doncs que apart de rabia per la forma de cantar i la rapidesa en tocar els instruments, el crust es molt mes positiu, tot lo contrari que el punk que es autodestructiu, doncs aixo que les lletres son molt mes de lluita i de compromis, ya sigui en diferents ambits de les lluites revolucionaries,pero bueno acostumen a tirar mes a les lluita de la lliberació animal.

  Apart un altre cosa Carlos! et torno a dir que felicitats per aquet gran tema de Ekkaia, la veritat que mai es pot olvidar el que han fet aquet gran grup, ademes de fer un estil molt peculiar com es el Emo-crust i es que igual que et retransmiteixen la rabia com la melodia, i bueno sobre el comentari del Niño, doncs crec que no, hi ha una gran diferencia entre els grups que has mencionat, ya que Ekkaia com dic s’apropa mes als grups emo agresiu francés, mentres que Milicia Hc com ve diu el nom es Hardcore mes old school y sobre Protestera es un grup de Suecia,no de Italia, que tambe es crust pero no te cap influencia amb el emo francés en tot cas tira mes cap al estil D-Beat.

  Doncs si tagradat Ekkaia et recomano que escoltis ‘Icon’ es el grup anterior a Ekkaia apart despres van fer ‘Madame Germen’ i com el nom indica tambe totalment Emo agresiu frances, apart tambe van fer una banda que es diu ‘Blunt’ i tambe un gran grup de galicia ‘Black Panda’ amb el seu Crust&Roll , y un grup de venezuela els millors sense cap dubte per la seva lluita indigenas ‘LOS DOLARES’ doncs aixo apart et recomano unas cuantes bandes dels mateixos estils : Eböla , Ugly Bastards , Tragedy , Fall of Efrafa , Etacarinae , Destierro , y com ultim Iron Batasuna (aquet ultim grindcore, pero es que el nom es la caña) Xd

 2. Eskerrik asko carrasco!!. Per els comentaris, i per la info dels grups que m’has deixat caure. Ja veus que tot just comencem, i fem el que podem. Espero que el seguent sigui com a minim igual que l’ultim. Apa salut i combat!

 3. Eii!!! Que el proper sempre és el millor!!! Som l’eterna promesa i estem sota mínims!!! Jejeje.. Ens trobarem al Pim Pam Pum.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *