12 comments

  1. oh my god! por todos los mocos i manifestaciones ectoplasmáticas! que oigo! brutal program! as tina turner could say… you’re simply the best!
    when I will listen my favourite song??? turuturururu… tirirririririrí… gosthbusters!! pararàaaàà!! aquesta cançó va guanyar un premi bafta i tot (podria ser un premi a la pitjor canço, rollo: bafta ya! bafta ya!!, però no… és un premi bó)…
    xavals vam petar taquilles amb la peli, i val a dir que amb aquells monos que portàvem i la motxilla i les trampes per caçar fenòmens paranormala lligàvem un punyao! el rollo sobrenatural té molt sexappeal…

    totally… que seguiu així!!!! i si mai teniu un problema amb algun moc gegant volador o fantasma pesat truqueu als… Gosthbusters!!!

  2. Hey boys! prometo no llevar picahielos cuando me inviteis al programa… mis condiciones solo incluyen tabaco y una silla cómoda…

  3. em dic Forest, Forest Gump… el vostres programa és molt millor que una capsa de bombons… s’hi assembla, perquè mai saps amb què sorprendreu, quina serà la següent cançó, el següent petit tresor… per cert… la peli aquella que van fer sobre mi tenia una banda sonora de la òstia… amb exitazos com Joy to the world!!!!

    corre forest!!!!!

  4. Ei crec que ‘Generacio BSO’ es mereix el premi al programa mes friki de Radio Trama , una salutacio desde Euskal Herria!

  5. Dios mio!! entre k el tema del programa ya tiene tela i estos dos locutores sudan frikismo esto promete! Venga peñita seguid asi k lo haceis de frutamadre!
    (Por cierto iba a pediros la de Aladin pero ya veo k vais un paso por delante de vuestros fans!)

  6. uoooooo my loveeeee my darling… i’m hungry for your love… alone…

    no me’n recordava ja que era el patick swayze… vaya, quants cops hem somiat moltes ties amb que el paio ens ensenyés a ballar al riu… jejejeje o era un llac??? un altre clàssic… dirty dancing… jujuju ah! i hi ha una peli una mica friki… ja buscaré, on també surt el patrik swayze y uns moteros o penya xunga… no se, és molt ochentera la peli, doncs hi apareix tocant la guitarra un paio de qui ara no recordo el nom… però és un guitarrista cec que toca la guitarra assegut i té algunes cançons xules…

  7. jajajaj,
    em sap greu que us disculpeu per lo del Takeshi Kitano, no passa res nanos, però si trobo indignant que no sapigueu el nom de pila del personatge que interpreta del Michael J.Fox a Regreso al futuro: Marty Mc Fly!!jejej

    Us he de dir que trobo a faltar les cunyes triades de pel.lis que vareu posar al primer programa, em va agradar molt la idea, si us plau recupereu-ho. La entrevista al Makaulay brutal.

    Laura: suposo que la pel.li que estàs dient és Roadhouse que aqui es va traduïr com “de profesión: duro”, el músic del que parles és el Jeff Healey; Era cec i per tenir ple control del màstil de la guitarra tocava assegut.

  8. si! Xavi! l’encertes! és aquesta peli i el guitarrista és el Jeff Healey… de fet és que en tinc un cd i tot d’ell!! m’agrada.

  9. mmm.. varias cosas (y todas positivas, mira qué bien).
    – puta mare pau amb el temazo de closer.. peli en la que me hice lesbiana esporádica (natalie portman..dios QUE MUJER!!)
    – La habeis clavao con el Aladdín, ahora imaginaros a mi y al ruben jugando al sing star disney.. él es jasmin y yo aladin.. x supuesto!! XD
    – ah.. tanto tim burton y ni una de pesadilla antes de navidad?? os perdono pq ha compensao el momento edurardo manostijeras!!

    y qué decir de salvados x la campana y ese final solemne.. casi lloro recordando el euterpe!

  10. arribeu a la ràdio i revolucioneu l’audiència! comentaris a saco, web més vista…no us queixareu de l’acollida! ànims i endavant!

  11. Vaia uns temazos!!!
    Em considero nou fan de Generació BSO! impresioanant la cançó d’Aladín!!!

    Propostes de cançons de cara nous programes:

    – Pirates del Caribe (Temazooooo!)
    – Titanic (un altre temazo!)
    – Rey León o libro de la selva(i la proposta d’anar fent un temazo de Disney cada programa!)
    – La llista de Schindler

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *