Generació BSO (16-03-09)

Tercer programa amb la inestimable col·laboració de Maikel. Apunteu-vos a la sortida per veure el musical Sweeney Todd!

6 comments

 1. awimbawe!!!!!!! joder nens, és que seguiu amb el llistó ben alt!!! quina manera de començar el programa!
  summer in the city!!! brutal!!! confesso que mai m’ha agradat massa el Bruce Willis… però em dec fer gran, em dec estovar… i ja no em fa tanta ràbia… ara, jo si haig de triar entre polis duros, em quedo amb Arma Letal i el Mel Gibson de jove (ara no que és un puto fanàtic).
  Sí, jo sóc més d’Arma Letal.

  jajajaja, la cantina d’Star Wars… hi hauria d’haver locals així a sabadell… molt xula, ara, que això pels fans de les bandes sonores és una mica com posar-nos calents i deixar-nos a mitges… que posem star wars… i aaaai, casi… però mola, mola, clar que sí, si és dóna tot a la primera es perd tot el misteri, l’encant i l’interès. ben trobat!
  i que bo l’homenatge a star wars de la comunidad…

  jajajaj, fruitis!!!! amunt mochilo! i la pinya andalusa aquella??? traviesos y alegres vegetales… quin missatge tan brutal a la lletra.

  GOONIES!! genial BSO, dóna ganes de córrer, de jugar, d’aconseguir coses, de guanyar, d’arribar a llocs… Claro… Sam Sagaz Ganji, gran personatge del que m’he enamorat algun cop, joder és que això del cinema és un subidón i un no parar…

  molt guai recuperar els talls de pelis.

  22 d’abril !!! jo m’apunto!!!! sí sí!!! jo vinc! portarem la grabadora ( per entrevistar el public claro…)

  me n’hauria d’anar a dormir , demà no hi haurà qui em llevi…

  d’això: heu vist Alta fidelidad ?? bona peli. Amb bona versió del Jack Black d’una cançó del Marvin Gaye: Let’s get it on.

  Gosthbusters!!!!!!!!!!!!! buaaaaaaaaa!!!! un mite. la tinc a casa, jejejeje, un mite. aquells uniformes, les trampes, el cotxe, el babetes… l’escena de la biblioteca, l’hectoplasma…

  GRAN FINAL, CAPITANS, AQUI UNA GRUMET QUE SE’NA VA A DORMIR, viento en popa a toda vela!! La perla negra és nostra!!!

 2. eiiiii!!!! toooootalment brutal, els dibus ja feia dies que ho deien, un rumor corria per Bibulandia… el piolín estava insuportable!! que si BSO per aqui, que si BSO per allà… bé amics, compte amb el “baño” !!!! me’n vaig, la Jessica m’espera a la banyera!!!

 3. Ici a Montmartre le soleil est très jolie… je suis hereux de ecouter le programe, mais je pense que la BSO de ma histoire est digne d’etre a radio trama!!!

  salut! si passeu per Paris un dia anem a fer unes voltes als caballets!

 4. Grande glande…veig que això comença a ser cada cop més un arreplegament de frikis important…que bueno, està be. Mientras estén aquí no están en la calle…jajajaja.

  Per cert, bunísims el trio maravilla completament volcats amb la inmersió lingüística, fent país és clar que sí. Que n’aprenguin…

  Bueno, aprofito la ocasió per solicitar una visita guiada per les instal·lacions de RT en ocasió de la meva visita a terres catalanes; i com no, més cançons de Piratas del Caribe -que van be com a banda sonora de gairebé totes les situacions de la vida, comproveu-ho (?)-

  Fins aviaaat.

  Piratas del Caribe rules

  piribim piribim bi bim biribim
  piribim bi piribim, piribimbi bim bim. piribimbi bim bim bi bim piribimbi bim bi. pribim biribimbim…

 5. piribimpim piribimpim piribimpim
  piribiri
  piribimpim piribimpim piribimpim
  piribi
  piribimpim piribimpim piribimpim
  piribiri
  pirbimpimpimpiri pimpimpimpim
  ta ta tatatatara
  ta ta tatataraá

  aixi fa la canço tio…

 6. Impresionant l’últim tema!

  M’estic pensant lo de la sortida al Sweeney Todd,
  i faig propostes per propers programes:
  -Apatrullando en la ciudad!
  -GREASE!

  ens veiem!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.