5 comments

  1. Hi boys!
    I’m very very happy listening your program. My agent told me that you are doing it, and now I’ve listenend I think that’s very good !!!
    I’ve listenend old programs, you played the OST of Goonies, it isn’t?? oooh!!! I have good memories from this film…
    as you see my english it’s a bit “cutre”, la veritat és que no sóc americana, sinó catalana, als EUA hi vaig anar a viure quan era petita, però en realitat sóc de Sant Esteve de Palautordera i em dic Elisabet Xuriguer. Com comprendreu en decidir ser actriu vaig haver de maquillar una mica el meu passat i el meu nom… per tenir més glamour i més cabuda a la meca del cine… ja total de què em serveix si d’aqui a poc m’hauré de posar a fer de cambrera per pagar la hipoteca de la supermansió en què visc…
    Bueno nens, que lo flipas amb això que feu!

    p.d.: Luiggi… és el teu nom artístic? Et vas haver de canviar de nom com jo? Per la fama? vaja, potser tenim més coses en comú de les que ens imaginem…

  2. ei penya! sin faltar! simplemente… tengo una belleza diferente…

  3. M’ha agradat molt la sintonia de la sèrie de germans de sang, que maca…
    molt xula chachacha de fons…

    us trobàvem a faltar.

    per quan luiggi i jaume cantant en directe? per quan un musical radiofònic? rollo radionovela…

  4. Molt bona l´entrada, ja ens ha possat sota avis de les aventures i emocions que ens esperaven en aquest programa. Encara que en algun moment semblaveu una pel·licula de por dolenta en la que saps que es el que passarà a la següent escena, i es podía saber cap a quina canço anava la conversa m´ha molat molt.
    Per altra banda fa uns dies beu posar cançons d´Ennio Morricone, m’encanten. Però Hans Zimmer no es queda enrere, te BSO meravelloses i per últim una petició de la BSO de The thin red line d´aquest home, encara que el millor de la pel•lícula es la combinació d’imatges, so i veus en off.
    Anims.

  5. Anava a demanar una cançó de la Princesa Mononoke quan anés al programa com a convidat, però veig que us heu avançat i hauré de pensar en una altra.
    Recordeu l’escena on surt? us faig memòria, un bosc ple de Kodamas i unes persones i un arce vermell travessant-lo.

    Per cert ja heu vist l’última pel•lícula de l’Estudio Ghibli? “Ponyo en el acantilado”, us la recomano, una peli molt maca.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *