Vida o pantalla!! (pilot) (25-05-2009)

Salutacions;

Aquest és la primera entrada dedicada al nou programa (esperem que ho sigui) de ràdio a Ràdio Trama. Es tracta d’un programa dedicat al món dels jocs de vídeo i a tota la cultura que ha generat. Esperem estar ben aviat amb vosaltres i oferir-vos un programa de qualitat amb uns continguts brillants. Ara us oferim el podcast del que és el nostra proposta de programa pilot. A veure que us sembla. Fins aviat!!

[0x00] Programa pilot

També el pots descarregar aquí.

2 comments

  1. Brutal l’anècdota dels milions de còpies del videojoc d’E.T.!!
    Expliqueu més anècdotes com aquesta que molen moooolt!
    Nois, no hi he jugat gaire jo a videojocs, ni tinc massa interès a jugar-hi, però m’agraden les coses que expliqueu! Té bona pinta!

    la única “consola” que hi ha hagut a casa meva era la sega mega drive, al sonic si que hi haviem jugat una mica de petits… de fet, crec que si l’enxufes encara funciona…

    Mola el concurs! i el monstre del final de pantalla!!

  2. Salutacions;

    Moltes gràcies per escoltar-nos. A nosaltres també ens agraden les mateixes coses que comentes. Esperem tenir moltes més anècdotes d’aquestes sobre els videojocs. El concurs serà una cosa habitual de cada programa. El monstre de la última pantalla té una agenda molt apretada i no sempre podrà venir, però insistirem!!

    Doncs això va ser el nostre programa pilot, ara ja tenim penjat el podcast del primer programa fet a Ràdio Trama. A veure que et sembla. Vam fer el primer concurs de la temporada!!

    Fins aviat!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *