2 comments

  1. Brutal el seguiment. Algunes discrepàncies sense importància i algun suggeriment per properes edicions del tipus convidar penya de les altres candidatures germanes i que diguin la seva. Amb senseaturadó cap a la politització de la ràdio. Volem més tertúlies temàtiques i més seguiments d’actes no-electorals.

    Un petó còsmic.

  2. Jo també penso que van faltar moltes coses, però la veritat és que vam preparar-ho ahir a la tarda mateix… Van faltar connexions, com dius, en general, també per valorar els resultats a la segona part, que ens va agafar freds i sense esma. Tot i això, està bé veure que podem fer programes amb xixa sense problemes i més si ens els treballéssim una mica més. A veure si ens motivem 7 o 8 i tirem endavant d’una vegada la tertúlia…

    Una abraçada neng!

    Pau

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *