9 comments

  1. Thank you, GBSO-boys, I’m the best photograph as you know and the photography of the film was very celebrated by all hollywood!!! yes, yes, yes, my polariod is very nice. Polariod, yes, it’s my professional secret, all the images of the film were made with it.

    Well, goodbye!

  2. una gran fotografia, una gran fotografia… y del maquillaje no decís nada??? menudos comentaristas!!! con lo bien maquillada que esta esa keyra knighly, ese… ese… bueno, ese otro actor que contraté. que si no fuera por los polvos que le eché (a la keyra, de los de maquillaje, eh. Al actor si que le eché de los otros…) no habria quien le mirara a la cara… milagros del maquillaje!!!!

  3. primera: ole per repenjar els programes anteriors, així qui ho vulgui podrà sentir-los!

    Robin Hood!!!!! i no poseu el tema principal de la BSO??? flipo!! perquè ara no la vull liar, però diria que no l’heu posat, oi? i… mira, va, em queixaré: mira que posar al brian adams i no posar el main theme!!! pero que penya… a la proxima de estas me desapunto del club de fans… (ara és quan ja l’heu posada, jo no me’n recordo i m’he d’empassar les meves paraules, però juraria que no serà així…)
    el millor de la peli és el Morgan Freeman i algun dels comentaris del seu personatge.
    La Marian és la Mary Elisabeth Mastrantonio.
    també hi ha el cristian slater fent de germanastre del robin hood, que al final se hacen amigos…
    i elegant aparició al final del brutal Sean Connery com a Ricardo Corazón de León, enmig d’una boda molt maca que es fa al bosc.
    a mi la pel·li em mola, sobretot el rescat dels condemnats a mort.

    i això dels fills del brian adams???

    ole! superman!! ja era hora!!!! avui estic així com tiquismiquis…
    em mola el rollo de que el superman es faci el tonto en la seva versió humana.

    Sí, Anthony Hopkins.
    Sí, Coppola.

  4. que tenia el suc de pinya???

    eh! eh! brutals the cardigans! la bso de romeo i julieta està molt xula, ara no recordo el títol de la cançó que sona durant el ball de màscares, però és moooolt xula també. Mateix director que moulin rouge, semblant estètica… semblants colors…

    ei, boníssim final!!!!!!! els beegees també els voleu versionar rollo el rey león? més xungo eh…

  5. En “Orgullo y Prejuicio” no hay ninguna escena chunga de piscinas… Y mira que hay canciones chulas en toda la peli y poneis la más cutre…

  6. Resum d’expiación: Un tiu i una tia s’enamoren. La germana es posa gelosa i acusa al tiu de violació. El tio és a la presó i després se’n va a la guerra. L’expiació la fa la germana quan se n’adona del que va fer. No hi ha més.

    Per cert, com que no la recomanes? Insensible!

  7. Com és nota que sou uns freaks de cuidado, velleu pel·licules que no coneix ningu i desprès una de normaleta que l´han passat un munt de vegades per la tele ni idea.

    De que va Guantanamera, doncs em sembla recordar que han de traslladar un mort d´una punta a l´altra de l´illa de Cuba amb tots els problemes que comporta no tindre mitjà de transport i tal. Molt divertida, recomanable i amb una bona BSO.

    Apa ens escoltem.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *