2 comments

 1. Un projecte comunitari?
  O “Un projecte d’indepes per a indepes”?

  Hi ha algú que no sigui de la vostra colla o familia en aquest projecte?

  Hi ha algú que no pensi con el quatre gats que sou a la ràdio?

  Encara segui discriminant a qui no es colega de tota la vida a Radio Trama?

 2. Joana,

  Formo part del projecte de Ràdio Trama des del seus inicis, des del moment en què no era fàcil anticipar que l’emissora gaudiria de tanta participació i bona rebuda i… quan tot era feina per fer, desconeixement i, això sí, ganes d’aprendre.

  Només volia fer unes consideracions escuetes al teu comentari perquè no crec que, per la seva forma i missatge, mereixi massa més del meu temps o del de ningú de RT. Vagi per avançat que, evidentment, és una consideració personal. Sóc el Pau Llonch i tu no sé qui ets perquè no et presentes, encara que per la web que has triat per fer la brometa al teu comment (www.nosocmaulet.com) potser no tens més de 12 anys i estic fent el paperina… Però tot s’ha de provar:

  – Mai, repeteixo, mai, hem fet una avaluació prèvia de la idoneïtat ideològica dels programes en funció de la pertinença a un sector determinat de l’esquerra anticapitalista.

  – De tots els programes de recent creació, pocs són els que han estat iniciativa de grups d’afinitat propers a l’assemblea de RàdioTrama. Malgrat tot, evidentment, la majoria de nosaltres som gent militant de diferents projectes a la ciutat i estem orgullosos que gent d’aquests espais concrets apostin cada cop més per la ràdio com a mitjà de difussió de les seves(nostres) lluites.

  – La ràdio no és un projecte independentista, simplement perquè aquesta consideració va més enllà de les seves formulacions pràctiques, tàctiques i polítiques. Segurament hi ha gent independentista al projecte, la qual cosa espero que no sigui un problema per tu. En aquest cas, em semblaria que et fots una bena als ulls del tot pueril.

  – Si tens alguna idea, proposta, projecte a aportar a RT, igual que a qualsevol projectes de Sabadell, estaria bé que ho fessis. Segur que tots tenim moltes coses a aprendre.

  Salut

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *