Generació BSO (06-07-2009)


17è programa. Descobrim al guanyador del concurs del programa anterior, encetem la secció de Cine Quinqui…

6 comments

  1. hola!!!
    Feia molt de temps que no comentava res ja que he estat enfeinada amb els estudis, però ara he escoltat els programes enraderits i sobretot el d’avui m’ha agradat molt. No he trobat el dia on es deia el meu nom, però m’ho crec.
    M’ha fet molta gràcia que l’Anna participés amb vosaltres i que aportés cançons i sinó us fa res un dia també m’agradaria anar a mi i aportar alguna cosa, que tot i que no he vist ni el 10€ de les pelis que ha vist el Jaume he vist algunes i m’agraden molt les bandes sonores.

    Les cançons d’avui han estat força bé. La majoria de pelis no les he vist però si Aladin, Fama i Honey, aquesta en italià, jeje, m’encanta Jessica Alba i he vist moltes pel·lícules seves, és una dona espectacular!!

    Ens veiem demà;

    Anjana

  2. M’ha agradat molt el fet de poder presentar un génere nou com és el cine quinqui, per altra banda no he dit tot el que volia dir però no passa res, perquè aquest només és el principi de totes les pelis que espero que poseu! I així compartir amb la resta de oients/es aquests peliculons i les seves corresponents bandes sonores!

    Enga Saludos pel Jaume i el Luigi.

    p.d: no, no m’enfado!

  3. Molt bona la secció de cine quinqui. Així que aquí va una proposta: cançó de “El Vaquilla” de la pel·li “Perros Callejeros”.

    Apes, ens veiem.

  4. que bonicaaaaa cinema paradiso!!! oooooh! és com molt dolça.
    què tal supervivents de les obres de ràdio trama???
    FOOTLOOSE!!!!!!! JAJAJA, jo l’he vist, és bona! retro, i en aquest sentit… doncs hi ha coses que queden com fora de lloc o llunyanes, però és divertida. Una joia otxentera! més que musical en el sentit que entenem habitualment és una pel·li amb vàries escenes de ball i musica, però els actors no canten.
    amunt el cinema dels otxenta!

    Felicitats per la nova secció kinki!!!! amunt les seccions al BSO!!

    shall we dance… no l’he vist, però trobo que la combinació de protas fa vomitar… aix…

    una altra disney amb cançons molt bones: Hércules, les muses en canten una així una mica rollo godspell molt animat que “loparte”!

    oooohhh!!! He-Man!!! què cracs!! l’Àlex tenia un heman de joguina, jugàvem amb el heman i les barbis, juajuajua, trobo que aquesta capçalera és molt canyera, i la música és la hòstia! et dónen ganes d’anar al zoo, obrir la gàbia dels tigres i sortir a canviar el món!!!

    i que feu conexions telefòniques també mola moooolt!

  5. PETICIÓ/SUGGERENCIA:

    DE CERO A HÉROE, de la BSO de Hércules, Disney!!!!

  6. a Hércules la cançó principal (No importa la distancia) (així la potent del protagonista)la canta el Ricky Martin, val a dir que també és molt bonica, mooolt, però no divertida com la de les muses!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *