Vida o pantalla!! (01-07-2009)

Saludos terrícolas;

Aquí teniu el segon programa de Vida o pantalla!! El programa de ràdio a Ràdio Trama que tracta la cultura dels videojocs. En aquesta nova entrega ens hem posat solemnes per a parlar sobre un mite de la música que recentment ens ha deixat. Parlarem sobre Michael Jackson i la seva relació amb els videojocs a través del joc Moonwalker, joc del que n’és el protagonista. Al nostre anecdotari parlarem de la relació entre el Mortal Kombat i la banda britànica Genesis. Presentarem una nova secció anomenada el consultori del doctor Germán. El VGM d’avui es diu “Tres, dos, un… go!!” i us parlarem de les bandes sonores del jocs de cotxes. A la secció dels tramposos us explicarem que és el Konami code. I acabarem amb el nostre concurs radiofònic. Per més informació no dubteu en consultar el nostre blog. Fins aviat!!

Actualització: Al nostre blog estem fent una enquesta per a decidir la temàtica del nostre programa monogràfic del setembre. Feu-nos saber les vostres preferències!!

[1×02] Bye bye MJ

També el pots descarregar aquí.

2 comments

  1. Jaja Jaume veig que heu acabat parlant d’el Wipeout!!! T’ho vaig dir, grandissima banda sonora, jo encara l’escolto!

  2. Saludos terrícola;

    I tant que n’es de bona!! La millor musica per a un joc d’aquest estil. Si vols passa’ns aquesta banda sonora i li donarem cabuda a la seccio VGM. Fins aviat!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *