6 comments

  1. Perdoneu per l’enganxada al minut 13:20 fins al 14:20.
    Ens ho passem tant bé entre nosaltres que no ens empanem de com sona la música.
    Salut i Ràdio!!

  2. ei peña!!! charly desde murcia con amor!!!! ei necesitu bona musica per escoltar aqui i de pas enrecordarme de valtrus!!! a veure si us espavileu rude i killa i peteu els contadors daudiencia!!! salut i porros

  3. QUE SE N’HA FET D’AQUELLS PENDENCIERUS QUE FEIEN UN PROGRAMA ANOMENAT RUDE TIME??? (Comiat i presentació del nou projecte)

    Doncs bé, aquells amics que el 13 de desembre del 2008 començaven un nou projecte musical a Ràdio Trama al voltant de la música negra (principalment amb arrels jamaicanes) encara estan vius. Bàsicament ara estan disfrutant de les seves vacances (la majoria, els altres curren).

    A l’abril del 2010 van fer en directe, pel 91.4FM, l’últim RUDE TIME, tot i que com molts ja sabreu, l’últim programa que està penjat al podcast (www.radiotrama.net) és del més de febrer. Aquesta situació va venir donada per problemes amb el software utilitzat per a l’enregistrament de programes de Ràdio Trama. Tenint en compte, que la gran majoria dels nostres oients, ens seguien gràcies a Internet, els membre de Rude Time ens vam anar relaxant, fins al punt, que el programa de comiat de RUDE TIME no va arribar mai.

    Doncs diumenge passat, 31 de juliol del 2010, va arribar aquest dia! Ens vam reunir un altre cop per fer un programa especial: “RUDE SUMMER TIME special show”! 60 minuts de bona música i grans dosis d’humor que es van poder sentir en directe al 91.4FM… 1 hora de programa que només hauran pogut disfrutar aquells que ens escoltaven en directe… Però no perquè vulguem marginar als nostres oients que ens segueixen pel Podcast, sinó perquè van tornar els problemes tècnics amb la gravació del programa.

    El “RUDE SUMMER TIME special show” va servir per a fer el comiat de l’actual Rude Time i com a presentació del nou projecte que tenim entre mans. Un nou projecte radiofònic, que recupera la essència dels primers RUDE TIME, però amb un aire totalment renovat, amb agenda d’actes i concerts, principals noticies , seccions noves i evidentment, un sentit de l’humor políticament incorrecte. També cal dir, que deixarà de ser un programa setmanal, per passar a ser quinzenal… això no vol dir, que si alguna setmana ens pica, el fem igualment, encara no hagi passat 2 setmanes…

    Així doncs, ens veiem el pròxim setembre, amb el nou projecte de programa que tenim entre mans! EVIDENTMENT, l’estil musical no canvia…. tot i que havíem pensat fer una secció de Heavy Metal, que finalment vam descartar tot i la especial insistència d’un dels membres de l’equip, que el seu dia ja va sorprendre colant-nos una….

    Us arribaran noticies nostres ben aviat, fins aleshores…
    BON ESTIU

    http://www.myspace.com/rudetimeradio
    http://www.radiotrama.net
    rudetime.radio@hotmail.com

  4. talkover reggae station us saluda! big up amb el nou projecte!big up!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *