Generació BSO (1-12-2010)

Ja tenim nom per la nova secció de la Laura i tornem a contactar amb el nostre corresponsal a Euskadi.

 

3 comments

  1. no es el mateix Euskadi, que Euskal Herria…. no pasa res… pero igual que ens agrada reconeixe que son els Paisos Catalans y no Catalunya… doncs aqui tambe.

    Magrada molt la naturalitat que doneu el programa, que si els nervis, una mica preparat y l’altre de improvisat… es tot un joc radiofonic que el fa mes divertit…

    Apart mencantaria recomenar y fent un petit resum… THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW… es una de les pelicules-musicals que on es proyecta es montan grans festes (entre altres coses)

    Molts petons y abraçades desde Euskal Herria y millor dit desde els estudis de Zintzilik Irratia…

    Agur

  2. Si voleu informacion sobre The Rocky Horror Picture Show aqui teniu:

    http://es.wikipedia.org/wiki/The_Rocky_Horror_Picture_Show

    Me olvidat dir que a Madrid o Barcelona fan quedades per veura la peli y fer festes, ya que es una de les pelicules-musicals amb molta fam de sexualidad, que si heteros,trans y alienigens…

    no desvelo mes, amb l’informacio de la wikipedia y veure la pelicula sabreu perfectament de que es tracte…

    Ligas,ligueros y chupa de cuero!!!! (es una frase que vaig fer per resumir la pelicula de rocky horror) la estetica de Dr. Frank-N-Furter fa molt que pensar y m’agrada, te una visio masculina y femenina es a dir las ‘liga’ y ‘liguero’ la seva part femenina mes cabaretera, y ademes la part masculina la ‘chupa de cuero’ diu molt… si us agrada aquesta idea podeu buscar una de les fotos mes espectaculars en la que surt Dr. Frank-N-Furter amb la seva imatge caracteristica y raderra 2 noies molt cabareteras… tot un fenoment sexual…..

    Ara si, Agur!

  3. ei! RHPS, gran musical! amb historia curiosa darrere.
    alguns ja fa temps que tenim la idea d’anar a Barcelona a veure una d’aquestes sessions de cine en que es projecta i la gent participa cantant, ballant, disfressant-se… de fet, la mateixa gent que ho munta va fer un passe de Grease dissabte passat… i, bé, no vull desvetllar informacions que apareixeran al proper programa, estigueu atentes i atents!!!!!!!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *