Generació BSO (06-04-2011)

Com ja feia molt de temps que no passava, avui el programa no ha quedat grabat. Tot i això informem als oients que la secció de l’Artista de la setmana estarà conduida per lÀlex, el nostre corresponsal a Euskal Herria, i el Noel, el nostre col·laborador egarenc. Ho faran de tal manera que cada setmana ho faci un d’ells.

També cal dir que la secció Ravioli d’avui ha estat increíble! La Laura ha parlat de Quan el plat principal som els humans, posant exemples de pel·lícules com El silencio de los corderos, Viven o La matanza de Texas.

En fi, ens sap molt de greu no poder penjar aquest programa, però ja se sap… problemes sempre hi pot haver-hi!

La setmana que ve més!

Això sí, no deixeu de venir dissabte dia 9 a la plaça del Gas de Sabadell a gaudir del programa en directe que farà Ràdio Trama per celebrar l’aniversari. Generació BSO hi estarà present amb un concurs boníssim!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.