Pim Pam Pum! (24-05-2018)

Edició 273 en directe des dels estudis de Ràdio Trama al Casal Can Capablanca de Sabadell.

Programa íntegre dedicat al Josep Valtonyc, Raper Mallorquí a qui l’estat feixista demana pena de presó per les lletres de les seves cançons i que hores d’ara es troba en parador desconegut. #FreeValtonyc #DemàpotsserTu #NoCallarem

Trobant a faltar el nostre Manolako, però carregades de temaclezarrànganos de IV Reich, Novus Ordo, #PitoKarkoma #AID #Perseguidas Sílvia Tomàs Trio + Mateo Mateólika + Sisu + Ual.la + Lidia UVE + Sònia Moll Gamboa + Opoloh + El Sobrino del Diablo + Paradoxus Luporum #CXK La Fúmiga + Pupil·les Goulamas’K, A.S.C.O, Fallen Apart, Street Troopers, Bromure, The Spartanics, i molts més!!!

Ens trobem a la xarxa i pels carrers!!!

Salut i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim273

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.