Pim Pam Pum! (18-10-2018)

Edició 286 del PimPamPum! en directe des dels estudis de Ràdio Trama al Casal Can Capablanca.

El Pim286 ha resultat ser un programàs amb sorpresa final!!

Per a l’ocasió han sonat Temacles de blanki & Cia, O Leopardo, CRIM, The Offspring, Detestation, TOTÄLICKERS, Candela Roots, 9Son, Ore Ska Band, Mall, Mafalda, La Kaputxa 2.0, Ezetaerre, Itziarren Semeak Feat Kepa Junkera, ODI, Actitud, VaeVictis, X-Torsion i la col·laboració especial del Marc Soultrain, cantant d’Apatxe que ens va deixar una perla final!

Programa dedicat a tota la gent de Ka La Trava, al César, guitarrista del grup valencià ODI, que ens va deixar tristament fa poc, i també a Iñigo Cabacas Leioa, jove seguidor de 28 anys de l’Athletic de Bilbao assassinat per l’Ertzaintza el 2012.

Salut i Revolta.

Escolta‘l aquí:

      pim286

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.