Pim Pam Pum! (15-11-2018)

Edició 289! Des del Casal Can Capablanca amb el #TrioDeTardor i la visita dels amics Marc Soultrain i Marc Diestre.
Programa farcit de perles musicals de EugeniusiLosPesecés, Klitosoviet, Mar Rius, Ezetaerre, Repercusión, Huntza, Elane Meta Zeta & Santa Salut, Penkas DS, CODIGO NEUROTICO, Sálvate Si Puedes, CRIM, Ugly Bastards, Kaos Urbano, El Trono De Judas, Diswolf, Bertha Lutz, Erràtik i Mistkäfer.

Programa dedicat a la lluita contra #SMATSA, l’empresa concessionària de recollida de residus i neteja de Sabadell. El contracte, signat per valor de 370 milions d’euros (15 anys i prorrogable 5 més), està sent investigat en el Cas Mercuri. Hi ha clars indicis que SMATSA i el PSC ho van arreglar.

La jutgessa ha assegurat què el que SMATSA i PSC van organitzar és una organització criminal. Hi ha proves, fins i tot, que demostren que SMATSA va pagar un sopar de campanya al PSC per valor de 100.000 €

SMATSA va pagar viatges a membres del PSC, entre ells la candidata a les pròximes eleccions, Marta Farrés, viatges i barbacoes a canvi d’obtenir el contracte d’escombraries a Sabadell. Una vergonya que des del Pim Pam Pum denunciem. Donem tot el suport a la plantilla de SMATSA front l’ERE amb el qual els amenacen. NO PASSARAN!

Ens trobem a la xarxa i pels carrers!!!

Escolta‘l aquí:

      pim289

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.