Pim Pam Pum! (22-11-2018)

Edició 290! Programa especial pel #25N Volem dedicar aquest programa a la lluita per l’eliminació de la violència envers les dones.

A l’Agenda del programa hem destacat els actes del #25N dels col·lectius, KDB (Kol·lectiu de Dones de Barberà), Rudes Rebels, Hora Bruixa, Assemblea feminista BdV, La Figa Rebel, Justa Revolta, La Guerrilla dels Cossos, Quart Creixent, Novembre Feminista, Hèkates Col·lectiu Feminista, Marea Lila Lleida, Comissió Vaga Feminista Terres de L’Ebre, Coordinadora #25NTGN i Arran Sant Cugat.

Avui només música feminista feta per dones, amb Temazarrànganos de BIFE, La Otra, Bren Da, Pupil·les, Agazapadas, Akelarre, LA BASU, Las Ultrasónicas, Put3ska, Estrogenuinas, Antitedax, Las Tuerkas, Valdavia, Detestation, Las Otras, Desorden, Gather, i Ratas Rabiosas.

Salut i Revolta!

Escolta‘l aquí:

      pim290

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.