Pim Pam Pum! (29-11-2018)

Edició 291! En directe des dels estudis de Ràdio Trama al Casal Can Capablanca.
Programa farcit de bona música de trinxera amb lletres reivindicatives!!
Han sonat Xavi Sarrià I EL COR DE LA FERA, Ezetaerre + Akelarre i Ginestà, Brutus’ Daughters, Korkones Pasaia, Pettybone, INessa, Euskaraldia, Tongo, Ódio Mensal, Gisela, Ruth, Rxhannah, Pixamandúrries, Nunnery, Stick To Your Guns, Regocijo en El Fango + Lola, DaniKastro + Marc Soultrain, Mestizo, Zerzedilla, i Alex Nicolaev Elgio

Volem dedicar aquest programa a tota la gent de la sanitat i l’ensenyament públic que durant aquest dies han plantejat vagues i mobilitzacions per poder tenir uns serveis socials dignes i revertir les retallades.
#Vaga29N #RevertimLesRetallades #BuidemLesAules #VagaPrimaria #UniversitatsenPeudeGuerra

També el dediquem a la Marina Pessa, perquè no ens deixi mai d’escoltar i a l’Alex.

Salt i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim291

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.