Pim Pam Pum! (03-01-2019)

Edició 293, primera d’aquest 2019, amb el retrobament dels companys Eric i Manolo, i trobant a faltar el Pau i la Noe.

Programa dedicat al recentment desaparegut Angelo “Sigaro” Conti – Guitarra, Veu i Ànima de Banda Bassotti, Mítica Banda d’Ska Punk Oi! Combatiu formada a Roma el 1981. Chi Lotta non sarà mai schiavo! #CiaoSigaro!

Van sonar per a l’ocasió perles de Alidé SansAgazapadasTESA, La Trova PankFangoriaTribadeHuntzaDeviolencia con Tata Barahona, Leftover CrackMalos ViciosMaximum The Hormone, Marmotas en el Bar feat Ke Nunca Te ImporteBolsonNecesidad de LucharM0itaBanda BonootTragedyDuelo TxMBanda Bassotti, i Traidores de la Patria.

Salut i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim293

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.