Pim Pam Pum! (10-01-2019)

Edició 294 del PimPamPum! amb el quartet de luxe NoèLiaIsmaelGaëlle i Rikie. Dedicat a les 8 militants d’Arran Països Catalans detingudes davant de la seu del Tribunal Suprem a Madrid, en el marc de la campanya #EstripemLaBaralla, i també a la lluita de les treballadores d’SMATSA contra l’#EstilBustos. Que la corrupció no embruti Sabadell!

També vam anunciar molt contentes, que d’ara en endavant, formem part dels programes propis de Ràdio Terra!

En aquesta ocasió van sonar Temazarrànganos de ZOO ft. Fermin Muguruza + Xabi Arakama eta Zo-Zongó ProductionsBocadebabaJuliette GrecoPunto de FugaMAL-HUMORATS ft. Manu BATECArrósCaldóstiken jah fakolyMarc YoSaeThe punk brother gangs + Eva SevenAlerta SometentHK & Les SaltimbanksBrutus’ Daughters DESALMADOCamarada KalashnikovZIRROSISMundo RuralInarrestabiliHABEAS CORPUSLos PunsetesTomar Control i Charlotte Matou um Cara.

Ens trobem a la xarxa i pels carrers!!!

Salut i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim294

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.