Pim Pam Pum! (17-01-2019)

Edició 295 Especialment dedicada a la campanya “Lluita feminista contra l’odi feixista” #FeministesAntifeixistes #NoPassaran
La campanya la signen Hora Bruixa, el KDB (Kol·lectiu de Dones de Barberà)Justa RevoltaFeministes de GràciaAfroféminasLa Bala FeministaGRUP feminista del VoltreganèsLa Xinxa FeministaBullanga FeministaAssemblea Feminista La RudaLa Filadora del PoblenouTrama Feminista de SantsCortsenques DissidentsAcció Lila ManresaColectiva KatariCau De Llunes AfrtQuart CreixentKariatydesRaval·lila’tFúria Feminista del Fort Pienc i Torreta Violeta.

També vam dedicar el programa a les fins ara, 16 persones detingudes per la policia espanyola amb la cooperació dels mossos, per l’ocupació de les vies de l’AVE durant l’aniversari de l’1 d’octubre. Militants del CDR Girona, Sepc Països Catalans, La Forja i la CUP Països Catalans #Alcemnos #NiUnaMés #ProuRepressió #TombemElRègim.

En aquesta ocasió varem oferir-vos perles de Tremenda Jauría + LAASUJazzWoman i AneguriaEr PizuLa Raíz + RozalénGarilak 26Rebeka PuestaNiñx DebacleBOIKOTLa Askerosa DTMAuxiliValdaviaStrohPrimer RegimenThe DistillersKids Of RagePeste y MierdaAcidic Liquid Explosion Slamming Gore GrindDispeineANF

Salut i revolta!!

Escolta‘l aquí:

      pim295

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.