Pim Pam Pum! (24-01-2019)

Edició 296! La setmana que celebrem el 10è Aniversari del programa i també el 31è aniversari del Manolo Histeria Kolectiva. Yeah!!

Van sonar Temazarrànganos de Rumba RuralBIKINI KILLHeaven Shall BurnPropagandhiTribadeDisaster JacksNegro TerrorKARNE CRUDA+ Ivi Non ServiumWechekeche Ñi TrawunLAS MANOS DE FILIPPIBio CrisisOrsiniLos Chikos del Maíz página oficial Feat LauraPiS(A)nDo FuErTeBOIKOTHave HeartNiñx DebacleEvergreenFACTA i Pussy Terror.

Programa dedicat a les 8 joves d’#Altsasu, ara que l’Audiència Nacional torna a revisar la sentència de condemna. Des d’aquí demanem la llibertat immediata. Prou muntatges policials contra el jovent organitzat. #Atsasukoakaske #Etxera

També ens vam fer un auto homenatge, dedicant aquest esbojarrat programa a totes les persones que han passat pel programa i han fet que el Pim Pam Pum arribi als 10 anys de vida.
Xavi SdbCarlos ArroyoCaяlos LaraMireia SanchezPiJúlia ValenciaJose L. Castet, Luiggi Generació BsoAlbert Bob LlenaGaëlle Horn Hortelano#Quim de Terrassa, #Victor#Jordi de Berga, Estefania QuemecuacuaMarta Sadi ChezzPatri Martin PriegoIvonne Navarro VarasLolaBe Tus KaNoèLia PueYoPow HandeworryEricManoloRikie i Ismael. Gràcies a totes, sense vosaltres no ho hagéssim aconseguit.

Tampoc ho haguéssim aconseguit sense els grups i solistes que han tocat en directe per nosaltres: 
Atrako A Mano ArmadaKasparrataToni AntojoJordiMontañezPau Yonk SbdSigelpaResiliènciaLas Niñas Perdidas i Alex Nicolaev ElgioApatxeLakuraLes VidetsOreigMidoriPutrones sense remeiMalestar SocialXot8mmPenetresCatiuskaGAZAPOS Andreu i els Rumberos i Morapio Loko.

#10anys300PimPamPum

Salut i revolta!!

Escolta‘l aquí:

      pim296

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.