Pim Pam Pum! (07-02-2019)

Edició 298 Des dels estudis de Ràdio Trama al Casal Can Capablanca

En aquesta ocasió ens hem regalat a les oïdes Temazos de Paradoxus Luporum + Sílvia Tomàs TrioCésped de VerdadDowntown BoysNo Fun At AllBren DaJosetxu Piperrak & The Riber Rock BandReconquestaTomar ControlLa Lira LibertariaContra la pasividadMigra violenta-fansLucha sin Final8’6 CREW#CTSKetesnukoRaised FistRebeka PuestaAltoidsRape Revenge.

Programa dedicat a la Lluita Feminista contra l’odi patriarcal. La setmana que hem conegut la violació múltiple d’una dona a Sabadell amb 8 detinguts, i la violació, per part d’un menor, que ha estat detingut, a una menor a Sant Cugat. Diem prou! Demanem que se’ls apliqui la màxima pena possible! En el que portem de 2019 ja van 13 dones assassinades per violència masclista. Maleït estat que deixa sense càstig a assassins i violadors i empresona a persones innocents. #EnsVolemVives#NiUnaMés#SiEnsToquenAUnaEnsToquenATotes

Contra la repressió a França sobre les Armilles Grogues, amb més de 6000 detingudes, i recordant l’efemèride del #4F. Patrícia Heras i Rodrigo Lanza sempre al nostre cor. I el centenari de la Vaga de la Canadenca entre d’altres.

A la secció de Llibres Combatius hem presentat els fancines Criatures preparades i Criatures i ganivets editats per Follets del bosc (folletsdelbosc.vilamajor.net) i el Col·letciu Bauma (col-lectiubauma.org)

Salut i revolta!!

Escolta‘l aquí:

      pim298

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.