Pim Pam Pum! (14-02-2019)

Edició 299. En aquesta ocasió podeu trobar Temazos de Pipilotti Rist – I am a victim of this song (wicked game), Arpaviejas – Chiko busca maniki, Los de Marras – Escapate, Piperrak – Mi primer amor, Pennywise – Bro Hymn, HAVE HEART – Brotherly Love, Parkway Drive – Romance Is Dead, La Otra– Contigo, Bittah de Tribade – Poliamorosa, BANDA JACHIS – Camino Abierto, Accidente – Complicidad, Duelo – Relaciones horizontales, Decisión – Amor entre rebeldes, Orquestra Tumultuosa – Respuesta Coherente, RIP – Enamorado de la muerte (Versió acústica), Mafalda – Absurdas, pero necesarias, Ira Infexionra Punk – Mi Punk Amor, Penkas D S – Rabia para construir, i La Polla Records – Chica Yeye

Especial contra l’amor romàntic. Amaga’t Sant Violentí!! L’amor romàntic mata i la justícia remata.
Construïm relacions amoroses lliures de violències masclistes. El #14F dia de “Sant Valentí”, assenyalem que els mites de l’amor romàntic fomenten relacions d’opressió. Perpetua els estereotips de gènere i és la base de moltes relacions tòxiques. A més, el capitalisme imperant, s’uneix a aquest mite patriarcal celebrant una festivitat basada en el consum.
Perquè ens hi va la vida i la salut, desmuntem els mites de l’amor romàntic!

#EnsVolemVives #SantViolentí #14Feminista

A més, us hem recordat l’efemèride del Dia Mundial de la Ràdio.

#10anys300PimPamPum

Salut i revolta!!


Escolta‘l aquí:

      pim299

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.