Pim Pam Pum! (31-01-2019)

Edició 297 del PimPamPum! Programa analògic. Especial amb Vinils K7s i Cds. Clàssics bàsics! 
En aquesta ocasió us regalem a les oïdes perles de Rinkonete en tu retreteDr. CalypsoSkatalàMalos ViciosHuntzaOficial: EskorbutoAccidenteEbri KnightDefianceDisidenciaKaos UrbanoKostranostraEnvidia KotxinaPiperrakKRUM BUMSSOZIEDAD ALKOHOLIKALa Polla Records i Afganistan Yeye’s.

El programa el dediquem a la causa del poble Kurd a #Rojava, regió occidental del Kurdistan ubicada en territori sirià. Màxim suport a la campanya #RiseUp4Rojava, que s’ha llençat des del moviment popular Kurd per alertar de la possible invasió turca d’aquest territori, ara que l’exèrcit dels EUA ha decidit abandonar la zona.

Tampoc oblidem l’Atac homòfob contra el #CentreLGTBI de Barcelona, un equipament municipal que acull un servei d’informació, orientació i atenció directa a les persones LGTBI. Tota la nostra solidaritat amb aquest col·lectiu. #StopLGTBIQfobia #NoPasarán.

Ens trobem a la xarxa i pels carrers!!

Salut i revolta!!

Escolta‘l aquí:

      pim297

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.