Pim Pam Pum! (05-03-2020)

Edició 333.
Programa especial amb motiu del 8 de Març i la Vaga Feminista.

Dedicat als Col·lectius Feministes que ens han informat dels diferents actes entorn al 8M i que dia dia estan al peu del canó plantant cara al sistema capitalista, racista, feixista i patriarcal, lluitant per una vida lliure de violències i feminitzant totes les lluites socials: Vaga Feminista i Justa Revolta a Sabadell, Comitè de la Vaga Feminista i Rudes Rebels a Terrassa, Assemblea Feminista i Kol·lectiu de Dones de Barberà (KDB), La Figa Rebel a Cerdanyola, Comitè de Vaga Feminista i Hora Bruixa a Sant Cugat, Comitè Feminista a Santa Perpètua. Kariàtydes a Montcada i Reixac, Les Carnera a Castellar i Viladones a Vilamajor.
I molt especialment dedicat a totes les dones que ens han col·laborat presentant Temacles plens de bona #MúsicaCombativaFeminista: Ivonne Navarro, Mily, Lury, Bren, Lidia Maes, Estefa Castillo, Irene Durden, Ester Diaz, Montse Peligrosocial, Diana Grimau, Lola de Querol, María Cabello, Eva Pous, Júlia València, MariFe Marín, Amaia Txabarri i Lali Mussoles. Per totes elles va aquest programa.

Em tingut el plaer d’escoltar:

Ansiedad de Bren.
Mami Sherpa de Petit Pop.
Abuso de poder de Gabylonia.
Aborto Retrospectivo de La Fúria.
Antipatriarca d’Ana Tijoux.
Sigo bailando de Bajas Pasiones.
Soy-yo de Bomba estereo.
Esta vez d’Alicia Vatra.
Guarretón de Boca de Baba.
Killing in the Name de Brass Against the Machine Ft. Sophia Urista.
Horta Viva de Kuzu i Tesa.
Memòria de Roba Estesa.
Dirty Money de Soom T.
Respect d’Aretha Franklin.
Akelarre de Tremenda Jauria feat La Basu, Jazz Woman Aneguria .
Girls just want to have fun de Cindy Lauper.
Putero de Karton de Zumo (Versió de Producto Interior Bruto)
She got Arrested de The Interrupters.
Els Fusells de la mare Carrar d’Eina.
Orgullo de ser mujer de Atrako i la Figa Rebel.
Me gusta ser una Zorra de Las Vulpess.

Escolta‘l aquí:

      pim333

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)