Pim Pam Pum! (02-04-2020)

Edició 336.

3r PimPamdèmia des del confinament. Programa especial amb entrevista i concert d’Er Pizu (https://erpizu.bandcamp.com) que ens ha ofert un recull de cançons inèdites i d’altres dels seu 3r treball “El enemigo en casa”.

Edició dedicada a la memòria de Rafael Estévez Guerrero, Rafa Rinconada. Anarquista Sevillà que va morir recentment a causa del coronavirus. I també dedicada al Casal Independentista i Popular Can Capablanca de Sabadell i especialment a la Flama Roja, la cooperativa gastronòmica del Casal.

També, com no, ens vam en recordar de les nostres companyes que no ens van poder acompanyar durant el programa! Ens en sortirem i tornarem a ocupar els carrers de dolça lluita! D’Er Pizu van sonar els següents temes:

1. Primera linia

2. Unión acción rebelión

3. Sigue mi voz

4. Cierro los ojos

5. Pa tos Ustedes

6. Natural

7. Un desahucio mil okupaciones

8. No aspiro a tu sueño

9. Preparao para ser odiao

10. Diablo

11. A la mierda tu caché

12. Arriba los que luchan!

13. La Juerga vuelve a empezar

14. El negocio del siglo

15. Kuesta bajo sin frenos

16. Simplemente yo

Salut i Revolta!!!

Escolta‘l aquí:

      pim336

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)