Literalment (29-01-2021)

No ens hem equivocat, no! Hem canviat el nom del programa! Ara l’Entera’t passa a dir-se Literalment. És un canvi necessari, principalment perquè parlar de cultura amb un barbarisme no era molt bona idea. També perquè creiem que reflecteix millor l’ànima del programa, que sempre serà una passió infinita, incombustible, incommensurable per la literatura.

Com ja estem acostumats, aquest és el programa d’ahir. Que, com els bons brioixos, necessiten coure més estona més al forn. Tenim no 1, ni 2, sinó 3 col·laboradors nous! Ells són l’Albert, l’Angel i la Montserrat, disposats a fer-vos gaudir la propera mitja horeta amb reportatges que segur us semblaran d’allò més interessants. No us el perdeu!

Podeu escoltar el programa directament o descarregar-lo en format MP3, prement sobre els tres botons de la dreta del reproductor.