PimPamPum! (27-11-2021)

Pim Pam Pum 400!

Programa especial des de la Sala La Quartera del Casal Independentista i Popular Can Capablanca.

Hem gaudit de la presencia d’antigues companyes del programa que ens han explicat anècdotes i records del seu pas pel Pim Pam Pum. Moltíssimes gràcies Lara, Mire, Palli i Pollastre per acompanyar-nos en una data tan assenyalada!!!

Ens ho hem passat Genial amb l’actuació del nostre Amic Er Pizu que des de Chiclana ha vingut per dedicar-nos un concert espectacular. Mil gracias Pizu por estar siempre a nuestro lado, te queremos!!!

Hem escoltat i vist els vídeos de felicitació de l’Aina Koda, La Familia Fracàs, Ignorants, Apatxe, Kasparrata, El Kasalet de Terrassa i Morapio Loco. No sabeu la il·lusió que ens fet rebre les vostres felicitacions Amigues. Mil gràcies!!!

I ens ho hem passat d’allò més bé fent allò que més ens agrada, oferir-vos la millor música de trinxera per oïdes dissidents!!!

Esperem que el gaudiu com ho hem gaudit nosaltres fen-ho.

Salut i Revolta!!!

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)