PimPamPum! (23-12-2021)

Pim Pam Pum 402!

Programa dedicat a la nostra estimada Llengua Catalana i a totes les Entitats que treballen en la seva defensa.

Com deia l’Ovidi Montllor: Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o es pense.

Avui buidarem el pap en defensa del català. Perquè el més calent és a l’aigüera, però de més verdes, en maduren.

Amb aquest nou atac per part del TSJC, Ens volen aixafar la guitarra, volen atiar el foc, però no permetrem que ens aixequin la camisa. No ens caurà l’ànima als peus. Ah! I Per nosaltres, poden anar-se’n a Can Pistraus.

Els hi cantarem la canya i els obligarem a Amagar el cap sota l’ala, perquè els hauria de caure la cara de vergonya.

Per molt que vulguin cercar tres peus al gat, per molt que s’hagin begut l’enteniment i ens vulguin donar gat per llebre, els hi donarem carbasses.

Sabem quin peu calcen. Estan com un llum, embolicant la troca sense solta ni volta. N’estan fent un gra massa, Estirant la corda nit i dia i Pixant fora de test. La veritat és, que N’hi ha per llogar-hi cadires.

No treu cap a res, totes aquestes imposicions al català. Però Plou sobre mullat. Han perdut el nord definitivament, han perdut l’oremus. Per nosaltres, Que s’hi posin fulles. Posarem el crit al cel tantes vegades com calgui i peti qui peti, sabran el pa que hi donen.

No ens cauran els anells amb aquests que no giren rodó. Els hi passarem la ma per la cara, a aquells, que no tenen dos dits de front, ni toquen de peus a terra. Si ens toquen allò que no sona, traurem foc pels queixals i els hi tocarà el rebre.

La nostra resposta serà dir-li el nom del porc. Farem mans i mànigues per defensar el català, perquè en això tenim la ma trencada, tenim el cul pelat. Farem pinya, els hi farem una cara nova. Han begut oli i això Acabarà, com el rosari de l’Aurora.

A la Secció #LlibresCombatius us hem presentat I Es Va Fer La Llum, Una Història Sobre Infància i Pobresa Energètica. Il·lustrat per Ivonne Navarro i editat per Pol·len Edicions.

I a la Secció #PunkiDona hem tingut l’immens plaer de presentar-vos a la Mercè, teclista i ànima de la banda lleidatana A Kontra Korrent.

Han sonat en aquesta edició:

Tesa – Qui estima la seua llengua
La Gran Orquesta Republicana – Som molts!
Atupa – Llengua (Amb Atzembla)
Oprimits – Correllengua
Pilseners – Parla Català
Habeas Corpus – Vosaltres
Skatobeat – Jamaica
ZOO – Camins (ft. Oques Grasses)
Una Altra Realitat – Explota
Assac! – Has begut oli, Oli wan Kenobi
CRU – No Passaran
Gerointifada – Orxata Sound System
ZOO – La Mestra
Lil Russia feat. Adala – Affairs
A Kontra Korrent – Dinasties
Atzembla – Clara nit (amb Vera i Bárbara de Mafalda)
Apart – Incert (ningú va dir res de ser perfecte)
Anti-Playax – Treball, Platja, Mort
Maldats – Sols el poble feat KOP

Salut i Revolta!!!

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)