AMPLIEM PROGRAMACIÓ I TENIM NOVA GRAELLA!

Com podreu veure a la web, hem ampliat substancialment la programació de Ràdio Trama.
I si ha estat possible ha sigut gràcies al treball incansable que fan milers de persones per tot arreu que aguanten les ràdios lliures i comunitàries, creuen en aquests projectes i tiren endavant programes esplèndids. Així que mil milions de gràcies a totes les companyes que ens han permés compartir la seva feinada a la ràdio lliure de Sabadell.
Trobareu la nova graella, on podeu clickar a sobre dels programes per accedir a les pàgines de cadascun. A més, podeu consultar la programació hora a hora, així com veure les descripcions de tots els programes externs que sonen a Ràdio Trama.

Recordeu que teniu el mail radiotrama91.4@gmail.com per qualsevol dubte, aclariment o suggerència que tingueu.

Per altra banda, si fas música o tens un grup i vols sonar a Ràdio Trama, com veureu a la graella, tots els divendres de 20 a 22 i els dissabtes de22 a 00 els dediquem a punxar música de grups de rodalies. Així que si vols que s’escolti el què fas, envia’ns un mail a sonaradiotrama@gmail.com amb els arxius o un enllaç per descarregar-ho i ja ens encarreguem!

Merci per escoltar Ràdio Trama! Esperem que us agradi la nova etapa!