Programes Externs

Feu clic sobre els logos per accedir a les webs dels programes.

100Fuegos – La música com excusa per a explicar històries. Punk, rock,ska, hardcore, rap… com instruments per parlar de moltes coses. Amb consciència de classe (obrera, és clar) i estrictament antifeixistes.


5 Bárbaros en la cabeza – “Programa de debat subnormal i música raruna per idiotes com tu”. Des de Ràdio Bronka (BCN).


Asamblea de Majaras – De les tristors en farem fum. Qualsevol nit pot cremar tot! Magozine per ments insanes: lectures, entrevistes, monogràfics, fluits varis, xarneguisme, cobles i ‘destape’. El programa que tota sogra voldria com a gendre. Des de Kontrabanda FM (BCN).


Barrio Canino – Programa de monogràfics i entrevistes a moviments socials, cultura i música amb denominació d’origen a l’extrarradi madrileny. Des d’Àgora Sol Ràdio (Madrid).


Caipirinha Libre – Ens convida a reflexionar sobre la diversitat cultural de Brasil mitjançant comentaris, entrevistes i actualitats. Des de Kontrabanda FM (BCN)


Cápsulas Feministas – Documental Sonor Transfeminista. Píndoles biogràfiques sobre dones i corporalitats poc visibilitzades en la història. Des de Ràdio Almaina (Granada)


Carne Cruda – La República Independent de la ràdio. Un programa que porta ja molts anys, primer a la ràdio pública, d’on van ser expulsats, i ara gestionat únicament per les seves oients.


Cinefagia FM – Aquí parlem de cinema. O el què és el mateix, de la vida. Des de Ràdio Kras (Xixón)


Con la Casa en la Mochila – Sense Sostre, és marca protegida, es troben a qualsevol país i idioma. Copy…? Què…? Programa de les persones de l’Albergue de Transeuntes de Zaragoza, des de Radio Topo.


Desinforme Semanal – Un programa fet amb i des de la gent, des del seu lloc i amb la seva pròpia veu. Per apropar-nos als nous móns emergents, a les lluites alternatives, a allò cotidià transformador… Per apropar-nose i possibilitar la construcció de cultius socials (de xarxes que no atrapen ni estructuren). Des de Ràdio Alegria Libertaria.


El Akratador – Des de 1986, contrainformació des d’un punt de vista llibertari. La realitat vista des de posicions antiautoritàries, crítiques i, perquè no, també autocrítiques. Des de Radio Topo (Saragossa).


El andén del Rock’n’Roll – Un lloc on podeu relaxar-vos fins que agafeu el vostre pròxim tren a la terra promesa. Trobareu una selecció de cançons, anècdotes i curiositats que faran més amena la vostra espera. Entreu a la cafeteria, demaneu una birra,un café i gaudiu!


El Café de Silverio – Taverna flamenca. Anàlisi de la realitat a través del cante, estudi delcante a través de la vida. Lema: ¡Tierra, cante y libertad!.


El Rockòdrom – Programa en el què trobareu bona música rock des dels 60 fins l’actualitat, així com entrevistes i ressenyes culturals de tot tipus.


El Temple del Gos – El Rock, el Blues, el Country-Rock i el Rithm&Blues a Nou Barris de la mà d’El Temple del Gos. Des de Ràdio RSK (BCN).


El Vaivén – Espai per l’anàlisi i la reflexió,amb Rafael Cid. Des de Ràdio Klara (València)


En Franca Decadencia – Un programa sobre il·lustració, còmic i animació. Pretenem deixar un testimoni fiable sobre la realitat professional en aquest sector que tant ens apassiona. No fem promocions,no som simpàtics, no volem olorar bé. Des d’Àgora Sol Ràdio (Madrid)


Es lo que hay – Espai de Lliure Directe, el matinal de Ràdio Klara (la ràdio lliure de València), per a l’anàlisi de l’actualitat amb Manolo Gallego.


Estrellas de Metal – Programa musical dedicat al metal en el qual Madamme Butterfly i MetalRockGirl18 ens posen al dia amb notíes, novetats i entrevistes a grups de rock i metal. Des d’Àgora Sol Ràdio (Madrid)


Hijos del agobio – Des de 1995, programa fonamentalment musical en el què també trobareu entrevistes i diverses seccions, com anàlisi de l’actualitat, recomanacions poètiques i Amordiscos, on claven queixalada a discos de vinil. Des de Ràdio Topo (Saragossa).

La Cafetera – Dirigeix Fernando Berlín. Programa de ràdio en directe i en diferit. Emisora pionera de ràdio per Internet. Va nèixer el 14 de maig de 1997.


La Linterna de Diógenes – Programa dedicat a la Història Social,la Història de les classes populars; en definitiva, la història des d’avall. Es realitzen entrevistes a acadèmics, historiadors i diferents experts en els temes tractats.


La Nevera – Programa de ràdio/Podcast sobre història, ecologia i molt més… Idees fresques per temps calents!


La Zona Crítica – Programa sobre pensament crític i escepticisme en el què, a base d’humor, rigor, grans entrevistats, bona música i mala llet desmontem totes i cada una de les pseudociències que se’ns posin per davant.


Maximum Clatellot – Un programa de ràdio a les portes de la idiòcia. Heu sentit alguhn cop a 3 palatrecos parlant d’oïdes de coses sobre les quals no s’han documentat ni pensen fer-ho? Heu sentit mai tres veus més desafinades, desaforades i amb menys gràcia i estil? No? Això és que no heu sentit mai Màximum Clatellot. Des de Ràdio Bronka (BCN)


Menos lobos – Programa que neix amb la finalitat de denunciar la repressió i donar veu als col·lectius i campanyes antirrepresives, estenent la solidaritat, i per proporcionar eines útiles per ajudar a entendre i, sobretot combatir, la repressió. Des de Ràdio Almaina (Granada).


Menuda Historia – Podcast d’història presentat i dirigit per Andrés Cabrera.


Mons feministes – Programa encetat per la Plataforma Feminista d’Ontinyent. Perquè hi ha moltes realitats feministes, i en el coneixement i el respecte podrem conviure millor en una diversitat que ens enriqueix. Des de Ràdio Aktivat (València)


Onda Sonora – Sessió musical variada, de caràcter obert i experimental. Apunta a l’atenció de l’oient exploradora i inquieta que busca informar-se sobre el context artístic i musical vanguardista de la nostra època actual i passades.


Radikal Sonoro – Programa de l’escena under latinoamericana, espanyola i del món. Punk/Hardcore/Ska/Metal/Rock amb entrevistes, anècdotes, agenda de concerts, notícies, estrenes… Des d’Àgora Sol Ràdio (Madrid)


Radio Japuta – Podcast sobre l’únic feminisme sensat: El radical.


Raras Músicas – Cicle de música sense límits. Programa del col·lectiu Raras Músicas, que des de 2013 és un punt de trobada de músics i col·lectius dedicats principalment a l’exploració musical.


Sangre Fucsia – Fanzine sonor feminista. Som la víscera, el cop de puny, l’hemorràgia. Des d’Àgora Sol Ràdio (Madrid)


Sobredosis de Soma – Pretèn ser un espai de reflexió col·lectiva i debat sobre temes actuals des de l’esquerra. Amb tots els conflictes interns que això comporta. Volem que sigui una oportunitat de construir noves idees o reforçar conceptes. Des de Ràdio Almaina (Granada).


Todo es Mentira – Programa creat el desembre de 1995. Des dels seus inicis intenta “informar” sobre els diferents aspectes de les lluites antoprohibicionistes en matèria de drogues, i sobretot qualsevol estupidessa de qualsevoltema d’aquest món absurd. Tot això, enfocat des d’una visió irònica i esperpèntica on la coherència i el rigor brillen per la seva absència. Des de Ràdio Bronka (BCN).


TENS UN PROGRAMA O T’AGRADARIA COMENÇAR UNA AVENTURA RADIOFÒNICA? ESCRIU-NOS A SONARADIOTRAMA@GMAIL.COM !!!