4 comments

  1. ole ole! una mica fluix però per les circumstàncies que eren encara ens ha quedat prou rodonet…

  2. De lo milloret del panorama internacional-radiofònic que es pot (t)robar!

  3. Hola, tot tafanejant per la web de radio trama he trobat el vostra programa i m’ha aradat molt. la veritat es que no us havia sentit mai i només em puc basar en el programa que teniu aki penjat però ha estat suficient per veure la classe que té i l’interès que deperta. Per cert la música de l’introducció està molt ben trobada i et transporta alegrament cap al món de l’espectacle. Penso que hi ha un bon clima de programa i aconsegueix despertar l’interès per el teatre. Espero k tingueu sort i que radio trama es fagi gran perquè porgrames com aquests són molt necessaris i sabadell té un nivell molt baix!!! Per últim volia comentar que potser estaria bé posar algun tema relacionat amb el món del clown i del cabaret, que a Barcelona es fan moltes coses i es té molt poca informació sobre el tema ( potser heu dit alguna cosa a altres programes, no ho sé). Doncs res salut i llarga vida radio trama!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *