15 comments

  1. Ei niño, jo no parlo molt fort, però em sembla que el volum del micro tampoc està molt alt, pq al palli tampoc se’l sent molt… pot ser???

  2. nanos!! us felicito!! el primer cop k us he escoltat!! i genial!! de debo…endavant i acabeu de guanyar un oient!! salut!

  3. Però si no se sent!!!!!
    Que pasa am els presentadors, que no criden o què?

  4. És veritat, hi ha una mica de canvi de volum lo que es la veu am la musica… però bé, et perdonem niño… jeje. sembla que comenci a agafar forma no el programa?? apa, esperem que disfruteu escoltant-ho!! (si mes no nosaltres ens regalem…)

    Salut!

  5. The Streets where I’m living temaaaaaaaaaaaaazooooooooo!!!
    Tios, m’ha caigut la llagrimeta… Ska festiu i elegant, molt bo.
    El programa impressionant, cada dia MOLT millor, seguiu així Rude brothers!

  6. ei ei ei eie ie teniu raó, la veu se sent fluixeta, però si tot fos això…. El programa és un regal, o sigui que la setmana entrant es puja una mica més el volum del micro i a disfrutar, vosaltres i nosaltres.

  7. Hey peña !!!!! molt bé, m’encanta el programa, us volia felicitar per la informació que doneu i pels temazos que poseu. Ja es nota que heu perdut la por del micro. Haig d’admetre que tot i fer el Killa sound l’ska i el rocksteady son les meves amants secretes i estic molt content que hi hagi un programa de musica d’aquest estil, es per aixó que aqui teniu un oient fidel. Moltes felicitats i seguiu així

  8. Bona música, bon rotllo, bona alternativa i sobretot “bons anuncis”!! jajaja
    seguiu així!!
    muack!

  9. vaia merda de programa, us falta l’estrella mediàtica
    jauajaujau

    LONDON CALLINNNNNNNNNNGGGGGG

  10. S’et va trobar a faltar pero no tant eh larita…jeeje.

    Aixo va be nanus, el programa esta agafant molt bona dinamica i mes oients!!!

    Jo seguire aportant el toc d’humor, AIXÒ SERÀ TOTAAAAAL!!

  11. Guapo, guapo el programa…

    El Lara que es posi les piles o el deixaria fora de la següent convocatòria (tant del programa com el futbol…) jejejjejeje

    Segon cop que l’escolto i no l’últim…

  12. Va home va, tant de parlar d´ska extranger (Cabrians, Pepper pots) i encara no heu ni anomenat a una banda tant nostrada com era Catiuska??? Esperem un programa sencer com a homenatge a l´unica banda d´ska revival que ha parit aquesta ciutat podrida! Salut i a seguir així!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *