4 comments

  1. grande grande!!!!! enormus!!!!!!

    Grandíssims.

    Va petició… podria ser algun temilla de massillia o neg marrons, aquesta vegada tiro cap a can gabacho.

  2. Hola!!!molt bo el programa!! vaya locutors!! quina sorpresa jejeje! doncs aixo que voldria proposar sobre tot per els programas musicals que poseu un tracklist amb els grups que poseu y explicacions de com anat el programa, apart es fa mes interesant! Xd o dic per experiencia! Xd doncs aixo que us cuideu molt! que molt petons y abraços pel Carlos y el Niño (que ya no sera tant niño) jajaja, y que nomes sentir que el proyecte de Trama va be, m’alegra, es una experiencia molt bonica,fer una radio! y molt be Carlos la teva aportacio de rap, ahi rap hardcore o mort! Xd os demana unes sugerencies el nou disc de FAT FISH, ademes dintre poc ya us pasare les meves producciones de rap amb alguna colaboracio sorpresa que us agradara Xd. Doncs aixo molta sort amb el programa y salutacion d’un ex-zarzueleño! que no olviden LA ZARZUELA xd y como el punk a muerto….rap en su tumba jajaj que vagi be! MAITASUNA ETA IRAULTZA!! AMOR Y REVOLUCIÓ!! una salutacio desde Berlin!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *