One comment

  1. Oleeee! Bom Bom…Bang Bang….para matar al rey!! i en la millor epoca!!! la veritat que es una canço de les primeres que va grabar Fat fish, molt hardcore. Moltes gracies per posar Fat Fish, pero la veritat que si no heu escoltat el ultim disc que a tret fa res el podeu fer, a la meva pagina (amb una petita reseña), us deixo el link : http://disfixia.blogspot.com/2008/09/fat-fish-aka-kalashnikov-2004-y-el-vol2.html

    ademes vaig posar alguns disc que us podria interesar. per cert no se si teniu escoltat Folie a trois, tambe us podria interesar per la seva lirika revolucionaria , i tambe companys de la lluita… aixi que moltes gracies y salut.

    una altre cosa Eudald per proxim cop intentare posar a la meva pagina per descargar-te el disc de Kodigo Norte, que segur que et interesa, un peto subversiu per als tres! salut y revolucio musical!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *