8 comments

 1. És la primera vegada que escolto el programa! MOLT BO!

  “[…]L’assassinat del jove Alexander Grigoropulos ha estat com l’encenedor que ha incrementat la ràbia contra el regal de 22mil milions d’euros als banquers especuladors, i contra la indiferència d’un govern podrit per la corrupció, insensible als acomiadaments|comiats de treballadors.
  “Grècia sense Estat” titula el diari francès “Le Monde”, caient en una gran equivocació: aquesta debilitat es deu al rebuig d’un poble encara ben organitzat, que sap lluitar contra l’ona de retalls, acomiadaments i impostos que el govern neoliberalista pretén imposar.[…]”
  Tito Pulsinelli
  http://selvasorg.blogspot.com/2008/12/el-caracazo-griego.html

 2. En Richard Stallman es segons diuen el creador de Linux, en Torball va crear el nucli GNU. es que el freak d’en Rcihard Stallman s’enfada! XD

  el text dels estudiants Grecs es molt contundent! ben trobat!

  la mùsica m’ha agradat molt nen, felicitats pel programa!

  esperem amb ansies una nova Xarrameca Inedita!! XDXD

 3. Bé, en Kase es el putu amo, però em molava la mùsica tranki al final per reflexionar…

  “El dissabte 6 de desembre al vespre una patrulla de la policia es va trobar de cara amb un grup d’adolescents després d’una manifestació amb adlarulls a Atenes. El cotxe patrulla els va barrar el pas i, mentre unes fonts expliquen que els nois van llençar objectes contra el cotxe, d’altres diuen que els atacs van ser verbals i recíprocs. Finalment un dels policies va sortir del cotxe, mentre l’altre restava al volant, i va disparar tres trets al pit d’Alexandros Grigoropoulos. A l’hopsital més proper on va ser atès, només van poder certificar la defunció. Segons el Policia executor, els trets eren d’advertència. Testimonis oculars diuen que el policia es va abaixar els pantalons per sota dels genitals de forma burleta després de disparar. ”
  La Directa nº119 pàg.19

 4. Ei, t’equivoques bonic! Linus Torvald és el creador del nucli del sistema GNU/LInux, el què reivindica Richard Stallman és que no s’anomeni sistema Linux, sinó GNU/Linux. En tot cas, les qüestions terminològiques no són el més important. El text que he linkat a http://www.tocatspelrastre.blogspot.com val la pena! Salut!

  Merci a tots pels comentaris!

 5. De dalt a baix, amb o sense música corresponent, amb pc o linux, tirant ogg o mp3 UN PROGRAMAZO.

  Visca els pirates. Tinc ganes de veure’t amb parxe. I per quan el garfio?

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *