16 comments

  1. ei…..molt i molt bé. Quin riure. Bonissim les trucades a la penya!!

  2. molt bunic!!! merci per les felicitacion!!! si us vec aquest cap de setmana us convido a una ronda!!
    cuní=mamarratxo
    muak

  3. Una autèntica bomba la Xerrameca inèdita!!! Felicitats pel programa!!! El Cuní és un pseudo telepredicador de masses amorfes: matins punt sí o matins punt no?

  4. Quanta xarrameca k tenen els de radio trama! Jo vull afegir k a part del cuní el mes “sinversuensa” de la história és sens dubte el creador dels kellogs. Felicitats pel programa 😉

  5. Diuen que quan va nèixer el Cuní, el doctor va anar a la sala d’espera i li va dir al seu pare: “Hem fet el que hem pogut…però ha nascut viu.”

  6. Diuen que el Cuní, al nèixer, no va plorar; que els que van plorar van ser el seu pare i la seva mare. I que la seva mare no savia si quedar-se amb ell o amb la placenta. A més, com era prematur, el van ficar a una incubadora, evidentment, amb els vidres tintats. La seva mare, pobre, es va veure obligada a no donar-li el pit, li donava l’esquena. I el seu pare, a més, havia de portar a la cartera la foto del nen que venia quan la va comprar.
    Els seus primers regals per la banyera van ser una ràdio i una tostadora.
    Evidentment, ningú el buscava quan jugaven a amagar-se.
    Un dia es va perdre, i el policia va haver d’admetre-li que seria difícil trobar els seus pares, doncs hi havia molts llocs on podien amagar-se.
    Sabieu que els pares del Cuní havien de lligar-li un tros de carn al coll perquè el gos volgués jugar amb ell?

    Ole ahí los chistes del internet.

    Salut penya, ens veiem al nadal.

    Cuní gamarús (collita “pròpia”)

  7. Buenu buenu buenu, m’encanta aquest programa! M’encanten les faltes a qui sigui!! Tius tius tius (hobbits falsos tots) bonississim, felicitats!

  8. Família!!! per què no el feu cada setmana el programa? què faré ara dues setmanes sense vosaltres?????? merda… Maño, ta mare ja sap que fas aquestes coses a la ràdio??? Ivan, vindràs a sopar avui? Uri, tinc brasa feta, portes tu els bistecs?

    En fi, gran home l’inventor dels kellogg’s… però no ha funcionat, visca els pajilleros!!!

  9. Cuni, baixa l’aire condicionat a veure si et mors d’un fogot dels teus en directe i ho podem penjar al you tube.

  10. Ara amb l’emissor de 500 w fareu ombra als petitburgesos de minoria absoluta. glande!

    Cuní, esgarriavides dinermoralista ejaculatroles empassatarrosdeiaies imperdonable.

  11. VISCA EL NOU EMISSOR!!!!!!!!! SENTO RADIOTRAMA DES DEL MENJADOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH OH OH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ES PODRIA FER UN POT COMUNITARI? OSEASE UN LLOGARET PER DEIXAR COMENTARIS PERO EN GENERAL, SENSE HAVER D’ENTRAR ALS PROGRAMES CONCRETS….O ÉS QUE AIXÒ JA HO TENIM I JO NO HO HE TROBAT?

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *