5 comments

 1. unas risas i bona música, pa ke kieres mas? xDD
  felicitats pel programa està molt bé, a la que vagin deu ja esta fet el rodatge jajaja

  vaig a fer una aportacio a veure que tal, teniu en ment fer 5 minuts d’info de concerts i bolos dels grups que sonen i toquen actualment? perque seria una gran idea eh! sempre ens passa el mateix als despistats i veiem el cartell por ahi la setmana després…

  i ja que em poso a escriure doncs fare una peticio per al proxim programa, ja fa una setmaneta que cada mati de cami a la feina versiono un tema de LPR, que em fa pensar en la situació en la que ens trobem el mestres actualment… que us he de dir, ja teniu corresponsal a la peixera jaja

  la cançó és “Ellos dicen mierda”, temazo sens dubte. Si em surt alguna versió més o menys aceptable ja la cantarem amb el megàfon el dia de la vaga. jajajajaja

  salut penya! seguiu endavant!

 2. Palli tens algun problemaa?? has posat Obrint Nas??? et trobes malament??? bueno bueno…farem que no ha pasat res…que no es repeteixi, i no tu vull tornar a repetir… jaja

 3. Bueno, obro la llauna del nou concurs amb una doble falta de respecte: una dirigida al Manel (amb qui comparteixo ara mateix ciutat de residència) i una altra dirigida al Pollo (amb qui comparteixo nom i una desconeixença mutua).

  Al Manel li diré que Obrint Pas mola 15 veces más que los grupos raros esos que escuchas ahora (no em puc passar gaire per què me’l trobaré aviat pels carrers donostiarras i no és plan).

  Sobre el Pollo diré que, segons les informacions obtingudes al llarg dels diferents programes, la seva edat oscil·la entre els 13 anys (per la música que escolta i ens fa escoltar; massa punk fins i tot per mi) i els 46 (per les dades que ens aporta el Palli). Jo, personalment, em decanto pels 46. A banda d’aquesta falta gratuita, he de dir que un cop has separat tota la palla que ens fa escoltar, ens porta els millors -i més desconeguts- temazos.

  Bueno, aprofito la benentesa per demanar a l’assemblea gestora de Radio Trama algun programa sense el Niño (amb una quota del 15% de l’emissió em conformo) i per felicitar als pimpampuneros pel pepinazo de programa.

  (si guanyo el concurs el programa em paga les despeses per anar al programa?)

 4. Perdona Torres! pero si et mola 15 vegades mes obrint nas, em dono compte que tu no superas els 13 anys, apart no es el meu problema que els teus gustos siguin diferent als meus, Torres et recomano que si tagrada Obrint Nas ves a veure a Pirritx eta Porrotx… jaja ademes el grups aquets tant raros existeixen abans que tu portesis pañals… Ademes no es per res estic cansat de la monotematica de etiquetar estils i grups…

  Doncs aixo Torres que ya ho parlarem cara a cara aixo de Obrint Nas,perque aquets si que es fotem el que saps…y als Centre Socials jajaja ademes ya em diras que te de combatiu Obrint Nas… encara no els he trobat a ninguna trobada,xerrada etc. anticapitalista….

 5. Ehh… un suponer…!!!??? Peaso de pograma y cuantas risas sus pegais !!! Dit això, cada día ho feu millor nens, sols esper-ho poder escoltar dintre de no gaire un especial grups del Vallès (existe !!) tipus els kamarada del funk, Tovarich’s del sound… je je je je… Encara que fer un especial de la PR sempre va bè. “Evas” te queremos !!!

  Así que lo Pollastre te 13 anys…. juas juas juas juas !!!! i alguns més !!!

  HASTA VITORIA… SIEMPRE !!!!
  PIMPAMPUM SEMPRE !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *