4 comments

 1. Eii per cert!!! en el penultim programa veu posar una canço de Kashbad, y recomano el ultim disc de sorkun & vice presidentes, en la mateixa linia que sempre sorkun, pero es que tinc que destacar el bateria, perque es tracte per mi dels millors baterias de EH, bueno apart dir que no te res que veure res amb el grindcore ya que vice presidentes es el estil que fan, pero en aquet disc no te res de soroll, mes que res segueixen el estil com sempre de sorkun, o sigui Emo!

 2. Pollo sempre et felicito, pero aquesta vegada porto males noticias, i es que no potser aixo de posar Seguismundo Toxicomano com grup combatiu, perque si combatiu li diem a un grup que per tocar al Gaztetxe de la seva ciutat em demanavan 3.000 eurakossss! doncs nose, pero bueno la veritat que magradava molt el grup, pero quant els trukes per tocar per una radio lliure de la seva ciutat que cumplia 25 anys i et diuen que cobren 3.000…… ells segur que no tenen crisis….. si comptem que nomes token a festival….jajaja quin riuree treieuu el kalimotxo que sonen els suaves… aixo no potserrr mes musica combativa!!!!

  apart Isma et pagan per dedicar a la gent de EH…. 😀 es broma pero joder no pots pasar un programa sense saludar i cambiar de registre… proposo que si feu una cuña que surti com a prioritat la frase del pim pam pum…. CAMBIEM DE REGISTRE???….

  Bueno quin programazoooo!!! salut a tots!!

 3. Ep nens, molt maco lo programa del dijous passat, sobretot l’última part, més ven dit els últims 15 minuts… je je je je… Por favor no disparen al técnico de sonido … juas juas juas juas… Bueno i ja que estem, a veure si em feu cas i en algún programa poseu alguna cançó del mítics Siniestro Total en honor a la meva antiga furgoneta….

  MÁS VALE SER PUNKI…LA LA…

  Per quan alguna foto penjada al Blog dels Master del Vallès fent lo “pograma”???

 4. MOLT BE NOIS!!!! que be que ho passeu. A qui ja teniu un altre pim pam pumero mes. Salut y canya!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *