10 comments

  1. Hola a totes i a tots,
    Primer de tot demanar disculpes pels diferents acoples que es poden sentir mentre parlem. Escoltat ja en certa distància hi ha en parts iguals temes de punk’77/powerpop, garatge, una mica de surf i soul/R&B i apart fem apologia de l’ús de substàcies psicoactives en el cas de l’Eric Clapton.

    Aquests son els temes que han sonat per ordre:
    The damned – New rose
    The cute lepers – Terminal boredom
    The Jon Spencer Blues Explosion – Bellbottoms
    Kenny & the Kasuals – Empty heart
    The Busters – Bust out
    The Routers – Let’s go
    Fats domino – What’s the reason I’m not pleasing you
    The five americans – Don’t blame me
    Cream – I feel free
    The Misunderstood – Children of the sun
    The Doors – Hello I love you
    Stevie Wonder – Uptight
    Duo inter – Beggin’
    Billy Stewart – Summertime
    Beberley Simmons – What a guy

  2. nens… necessitem més surf a veure si el sol s’anima a sortir de debó!! tot i que també mola molt escoltar el Picnic amb la pluja caient sense parar rere les finestres.

    Molen les coses que expliqueu sobre els músics! la nova secció em sembla molt interessant. hi ha algun moment, suposo pels cors, que la cançó dels Cream em recorda els Beatles , però mola molt més quan el solista canta, és l’Eric Clapton qui feia de solista ??? o només tocava la guitarra? renega d’això??? quin greu, si és molt xulo.

    Fats domino m’ha agradat molt!!!!

    ueeee! amunt picnic!

  3. I us pregunteu que per què esteu a radio trama??? ja us val!! per que sou boníssims i feu el programa amb molt de carinyuuu!!!

    Com m’ha agradat Stevie Wonder!

    ei, és veritat és la versió més xula que he sentit del summertime, molt més xuleta, jjejejej

  4. Hey peña ja no tinc paraules!!! per definir el que feu, PROGRAMAZOOO!!!

  5. Hola nois i noies,
    Aviam, intentare saciar les vostres inquietuds en la mesura que pugui. Cream va ser el projecte musical de l’Eric Clapton (guitarra i cors), Ginger Baker (percussió) i Jack Bruce (Veu i baix). El tema que varem proposar, l’I feel free és cert que sona beatelià pel toc pop/psicodèlic, tot i això era una banda descendent del blues i nomès cal fer una escolta al disc debut de Cream (fresh Cream) per adonar-se’n de quin plat menjen: Muddy Waters i Howlin’ Wolf.
    El senyor Clapton renega d’aquest passat degut als usos desmesurats de l’LSD. Disculpeu el judici de valor però va deixar de pendre drogues i es va deixar perdre per convertir-se en un blockbuster mediàtic musical. Tot i això es varen reunir al 2005 per fer un directe al Royal Albert Hall.

    El summertime que varem posar ens va fer gràcia per que tant el Carles com jo tenim aquest single amb la mateixa versió cantada pel:Tony Ronald!! I creiem fins que no varem sentir la versió del Billy Stewart que era un original del senyor Ronald. Ja el portarem un dia.

    Tenim més surf, que anirem posant en la mateixa proporció que vagi pujant la temperatura.

    Apa!

  6. Saludos;

    Hey nois!! Em sembla que us heu deixat al llistat de cançons del programa la de “Atom Rhumba – Boil”. Us segueixo des de fa poc i ja m’he escoltat tots els podcast. Molt bona selecció de temes que feu, i una gran ocasio per a descobrir “jitassos”. Apa siau!!

  7. Visca el SurfRock! la mùsica que sona de fons ocasinoalment mentre parlen els srs.Picnics es d’els Tiki Phantmos un grup peculiar contemporani que recomano busqueu el seu myspace.
    l’Herrero amb ganes de surfejar! XD

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *