5 comments

  1. JACHONDOOOOOOSSS….!!!!!! Quien peaso de grup els “Bona Só”, qui son?? quina peaso de guitarra !!!! bueno i els altres no ho fan malament, no …. juas juas juas …. Bueno, conyas apart, algú m’ha dit que la primera actuació sera el día 28 de març, así que s’espera a las “ghordas marxistas” cridant com a bojos.
    Com sempre lo programa sona genial, encara que crec que el millor són las colaboracions… je je je…. ja estic ansiós per escoltar el seguent.

    COJON PRIETO …SIEMPRE
    KAMARADAS …. SEMPRE
    KANGOO ON MY MIND ….. snif snif…

  2. Ja veig que quan un falta es reparteix estopa…

    ja us podeu anar preparant pel pim pam pum d’aquesta setmana que es sentirà més estopa que música…

    senyor Cuní, aprengui’n….

    PD: avís als viejetes del programa, preneu-vos la medicació i poseu-vos la dentadura ven enganxada, perquè sortireu calents…

  3. Mira Xixarel·lo a l’hombra, els Experts, calents ja hi anem de per si, i vigila no surtis en globus perquè aquest dijous anirem a sak!!! Estàs Advertit.
    P.D: No portis la pipa o portarem els Trabucs. jejeje…

  4. i més Napalm death… us estimo!!!
    el hxc sempre s’agraeix!!! ara, canvieu de grup!! jejejeje

  5. aupa ahii! que bona Napalm death jeje la proxima vegada teniu que posar el tema ”Greed Killing” que per cert Kop es fa la seva versio, i es justament la de ”No se sap mai” l’unic que fan es cambiar la lletra, si us fixeu es el mateix registre musical… ajaja doncs aixo que apart si voleu passar per la pagina del meu programa podeu trobar la entrevista a Kop. Salut

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *