Reprenem l’emissió analògica

Com haureu comprovat, fa unes setmanes vam interrompre l’emissió analògica a través del 91.4 de la FM. El motiu principal, la denúncia per part del Departament de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya (depenent de Cultura, a mans d’ERC) que vam rebre fruit del canvi d’ubicació de l’antena i del deliri d’un veí de la casa.

Estem a punt d’enllestir les obres per tornar a instal·lar l’antena i l’emissor al lloc original i esperem que sigui un fet a mitjans d’aquesta setmana.

Aprofitem per anunciar-vos que en breu encetarem una campanya de suport a Ràdio Trama que podreu signar col·lectivament o a títol individual, amb l’objectiu de iniciar unes negocacions decidides a obtenir una freqüencia que, donada la legislació vigent des de 2005, ens pertoca com a emissora pertanyent al tercer sector comunicatiu sense ànim de lucre.  Seguirem informant.

Sense més, felicitar-nos (vos) per l’èxit dels actes de cel·lebració del IV aniversari del projecte i informar-vos que ja podeu ordenar una samarreta de la ràdio a info@radiotrama.net.

No ens faran callar.

Atentament,

Assemblea Gestora de Ràdio Trama

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *