A Pas Ferm (31-01-2010)

En aquesta edició de l’A Pas Ferm:

Al Sabadell ha de canviar parlem dels robatoris a les seus de partits polítics de la ciutat.

Al Corre per la Xarxa donem una pinzellada al Comunicat de resposta de l’esborrany de Decret de Regulació dels mitjans sense afany de lucre de la Generalitat. També comentem molt per sobre un parell d’articles sobre l’iPad i el perquè no és innovació.

En profunditat, parlem de les ajudes que ha rebut Haití i no han sortit als mitjans.

Des de terres basques ens fan Cinc Cèntims sobre les últimes notícies que ha donat la sempre agitada política basca.

Al Càsum la mare que et va matricular, ens caguem (perquè no podem fer-ho d’una altra manera) amb en Salvador Sostres responsable d’un dels artícles més fastigosos dels últims temps.

A l’Ànima en Pena, expliquem la vida de Gudrun Enslin, una líder de la RAF no massa coneguda.

Esperem els vostres comentaris i suggeriments.

Fins la propera edició.

L’Equip de l’A Pas Ferm

8 comments

  1. Fe d’errates:
    Haití no va ser colònia britànica sinó francesa. Perdó. Un error de documentació fruit de certa improvisació. La dada prové d’una cronologia on s’esmenta que les topes britàniques van estar a l’illa durant la I Guerra Mundial.

    L’equip d’A pas ferm

  2. Potser ha ajudat a aquesta errata el fet que França no hi hagi enviat mai paracaigudistes a Haití com sí ha fet a d’altres ex-colònies (Côte d’Ivoire, República Centreafricana…). Potser els francesos ho fan per haver acceptat la doctrina Monroe: Amèrica pels americans. Pels europeus Àfrica.

  3. Quin súper programa per la ràdio i per tota la ciutat! és genial tenir els vostres ulls i les vostres oides a través de la vostra veu i opinió. Quin nivell de programa!!!
    M’ha caigut l’anima als peus amb el senyor sostres, no hi ha manera d’entendre per què no carrega amb cap condemna ben greu, doncs s’ho mereix d’allò més, quina pena i quina ràbia.
    FELICITATS!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *