Iguals però diferents (18-02-2010)

Avui parlem amb Jordi Montllor president des de fa quatre anys d’Actua Vallès-Actuem, l’entitat que treballa per la prevenció i conscienciació dels afectats pel V.I.H.

3 comments

  1. En Jordi ens ha donat un toc a tots i totes. Som persones i les relacions que provoquem haurien de ser independents del sexe de l’altre o altra. Allò que queda clar és que el sexe mou moltes consciències, és part molt important de la vida, i que cal fer-ho amb garanties de prevenció per evitar possibles contagis o sorpreses no esperades ni desitjades…

  2. esta intervencion nos da unaire joven y que no disclepade orientaicon sexual,es decir,nos dice que todo@s somos posibles pacientres del VHI y qu no hay que bajar la guardia y que hemos de respetarnos entre tod@s,seamos heteros,gays o lesbianas,que hemos de hamar a la persona,como dice el chamanismo o jesus en su doctrina de catolicismo.chapo por jordi y joesp.

  3. Ha estat molt interessant,crec que caldrian futures intervencions mes a nivell educatiu,felicitats a Valles Actua per la seva tasca i a tots vosaltres que feu aquest programa!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *