5 comments

  1. Queda ben clar. Un homosexual té les mateixes preocupacions que un heterosexual i no hi ha cap impediment per tal que siguin ben amics i tinguin un tracte de respecte. En aquest programa hem viscut la plena normalitat i el dret de cada u a tenir l’identitat sexual que hagi triat.

  2. Genial! una entrevista fresca i actual a la vegade molt original al contrastar els paral-lelismes vivencials en las primeras etapas de la vida de dos joves.Felicitacions al’hora pel entrevistador,per sapiguer trobar les paraules i crea el clima de confiança (sobre tot pel noi hetero).

  3. Muy bueno,fresco,divertido,con mas bariedad de temas y opiniones,al ser dos;),pero en en fondo,algo nuevo y mas prural,a ver la sproximas como van,a seguir asin;).

  4. ei! m’ha agradat molt, un programa mooolt amè!
    que bé Josep, ets un gran conductor d’entrevistes!!!

    hi ha un moment que comenteu que sembla que els gais estan més visibilitzats que les lesbianes i que coneixeu més nois homosexuals que noies que ho són. Potser sí que la sensació general és que hi ha més gais que lesbianes, o que fan més pública i visual la seva condició, però en el meu cas, conec més lesbianes que gais… per si serveix per trencar l’estadística… jejejej. No crec que hi hagi gaire diferència en nombre, ni tampoc que sigui una dada important, però sí que és interessant veure a quins tòpics estan lligats uns i altres, com si la societat a vegades fos més benèvola amb la imatge de la dona carinyosa amb la dona que amb l’home carinyós amb l’home…
    bé, si de cas deixo que xerreu vosaltres i que la gent us escolti, que ho feu MOOOOOLT BË!

  5. Les entrevistes que escoltem van pujant de to, no per què cridin més fort sinò perque cada vegada parlen més clar i ajuden a fer normal el que ja ve sent normal per a molta gent gai, lesbiana, bisexual o transsexual. Tot i això, no ens encantem… Dins el col.lectiu LGTB hi ha molta gent tancada encara a l’armari o que es mantenen a l’espectativa o, simplement, que no va amb ells o elles preocupar-se dels espais que encara hem de guanyar a la nostra societat.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *