Pim Pam Pum! (03-03-2013)

Presentació del XII aniversari de Can Capablanca i Programa 100 del PimPamPum!

13h Presentació de l’acte.
13’10h Actuació Jordi Montañez
13’30h Presentació Actes XII Aniversari Cancapa
13’40h Actuació Morapio Loko
14’00h Presentació B.S.O
14’10h Actuació Les Videts
14’30h Homenatge Jaume St Cugat
14’40h Actuació Oreig
15h Música PimPamPum!
15’10h Actuació Midori
15’30h Música PimPamPum!
15’40 Actuació Putrones sense remei
16’h Música PimPamPum!
16’10h Actuació Malestar Social
16’30h Música PimPamPum!
16’40h Actuació Atrako a Mano Armada
17’00h Música PimPamPum!
17’10h Actuació M.C’s Pau Ll. & Banda + Marc P.
17’50h Acomiadament Final

Part 1:

Jordi Montañez (Cantautor Català) (nascut a Barcelona, 1985) és músic i cantautor i forma part de l’actual escena de cançó en català. El Jordi ha editat dues maquetes (2009 i 2010), un C.D anomenat “Dolça Victòria” (2011) i ha participat en el “Tribut de Sorra i fulles” al poeta Miquel Martí i Pol tot musicant el poema Romanço. Jordi Montañez, música compromesa a Ràdio Trama!
http://jordimontanez.blogspot.com/

Morapio Loko: Banda Punk cerdanyolenca que reapareix més d’una decada després de la seva darrera actuació per aquesta ocasió. Son el mestre Morapi, l’Artiga el Raiko i el Vicente. La seva maqueta, editada fa + de deu anys es titula “Meneo en la Calle” i la portada fou gentileza del dibuixant Azagra. Protagonistes de les I FMA a Cerdanyola (1999) i militants històrics de diversos moviments socials. Un referent que avui torna. Foteu-li Kanyiki!!
usuarios.multimania.es/losminolles/

Les Videts: Banda cerdanyolenca de versions Rock. Son la Lali, la Laura, l’Èric, la Mónica i la Barbarà, son una banda jove de nova creació, que venen a donar-se a coneixer i a menjar-se el mon! Cerdanyaka Rules!!
 

[audio:https://archive.org/download/Pim100v2/pim100part1%20v3.mp3]

Descarrega’l aquí (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

 

Part 2:

Midori: Banda sabadellenca d’Indie-rock català. Pere – veu i guitarra elèctrica; Oriol – guitarra solista; Alger – baix; Roger – bateria

Oreig: Banda sabadellenca d’estil alternatiu- folk- rock – reggae i ska. Els Oreig son: Aleix- veu i guitarra, Carles- trompeta i veu, Javi- baix, Arnau- bateria, Marçal- trombó i violí, Gere- guitarra, teclats i veus. Festa i Gresca al Pimpampum! A ballar amb els Oreig!
http://www.myspace.com/oreigelias
 

[audio:https://archive.org/download/Pim100v2/pim100part2%20v2.mp3]

Descarrega’l aquí (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

 

Part 3:

Putrones Sense Remei: Banda de Punk Rock barberenca, Les Putrones son l’Eugenio – Guitarra i veus, Dani – Baix, Marc – Bataka i l’Albert – Guitarra. Els podeu escoltar a l’adreça putronesenseremei.bandcamp.com Des de la Barberà més Indígena, des de l’Ateneu de Barberà al Casal de joves Obriu Pas, Putrones sense remei! Kanya de la bona!

Malestar Social: Banda de Hardcore punk melòdic cerdanyolenca nescuda l’any 2006. Després de publicar diverses maquetes, el 2010 surt al carrer ‘El Nostre Crit’, el primer llarga durada de la banda i El 2011 editan el seu E.P “Reverberació”. Els Malestar son el Martí – Veu i guitarra, Pablo – Guitarra i cors, Xavi – Bateria i cors Marc – Baix i segona veu. Present i futur del Hardcore punk Melòdic vallesà, Malestar Social son una realitat en el panorama musical català amb Lletres compromeses i Txitxa de la bona!!
http://malestarsocial.bandcamp.com/

Atrako a Mano Armada: Banda de Punk Rock cerdanyolenca que porta més de dotze anys en actiu. Canalitzen l’odi al sistema alienant mitjançant la música. Son els antics Penetres mítica banda Punk de Cerdanyaka. El 2004 van editar el seu 1r treball “Sin Nombre”. El 2006 treuen “Demo” segon treball de la banda. El 2007 publiquen el 3r treball anomenat “Esto es Jolibut”. I el 2011 estrenaren el seu últim C.D “El futuro será negro”. Atrako a Mano Armada son: Félix – Guitarra i veu, Wini – Baix, Xavi – Bataka i Furi – Guitarra i veu. Els Atrako venen de Cerda carregats i disposats a fer trontollar els ciments de Cancapa a base de Temazarranganos! Fum-li Tonyina!
http://www.myspace.com/atrakoamanoarmada
 

[audio:https://archive.org/download/Pim100part3V3/pim100part3%20v3.mp3]

Descarrega’l aquí (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

 

Part 4:

M.C’s Pau Llonch. & Banda (Oriol Cases – bateria, Pipo – baix, West – guitarra, Niko – teclat) feat Marc Pellicer i Marcos Membrive.
Pau Llonch és MC, productor i arranjador a la banda de rap At Versaris, la primera banda nacional que en aquest gènere obté reconeixement de públic i crítica – utilitzant com a llengua normalitzada i habitual el català. Després del primer llarga durada “Va amb nosaltres” (Propaganda-pel-fet, 2007), del qual n’és productor i guitarrista, i de l’EP solidari amb la lluita dels treballadors de TMB “La vida són dos dies” (autoedició solidària, 2008), El 2008 surt “A Cada Passa”, també editat per Propaganda pel fet!. A partir de la primavera de 2010 At Versaris engega juntament amb la banda de jazz-rock Asstrio una gira, “At Versaris i Asstrio, per principis elegants”, que s’allarga fins al març de 2011 per l’immillorable rebuda de la crítica i el públic i culmina amb l’edició d’un CD/DVD del darrer directe enregistrat a la Sala Stroika de Manresa. Finalment aquest 2013 i només en descàrrega gratuïta treuen el seu darrer treball “No fear”.
 

[audio:https://archive.org/download/Pim100v2/pim100part4.mp3]

Descarrega’l aquí (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)

 
Moltes Gràcies a tota la gent que es va fer un fart de currar als torns de barra, fent el dinar, muntant i desmuntant. També moltíssimes gràcies a tota la gent dels grups Morapio Loko, Les Videts. Oreig, Putrones sense remei, Midori, Mälestär Sociäl i Atrako A Mano Armada, als M.C’s Marcos Membrive, Pau Llonch i Marc Pellicer i la seva Banda, al cantautor Jordi Montañez i la col·laboració especial dels BSO Luiggi i Jaume. Gràcies també al Luna i al Xavi Serra per deixar-nos els materials i a la gent de La Capsa de Trons per fer que tot sortís perfecte!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *