Pim Pam Pum! (06-02-2020)

Edició 329.
En directe des del Casal Can Capablanca.
Programa dedicat a les 200.000 sirianes fugides i expulsades pel govern turc d’Erdogan. També l’hem dedicat al nostre Amic Ferran Domenech, el nostre Ferran de Resiliència, que està en aquella zona. #RiseUp4Rojava #Rojava #WomenDefendRojava #DefenRojava
A més vam llegir el comunicat de la Plataforma Pedro Álvarez on condemna la interlocutòria del jutjat d’instrucció nº 4 que denega la reobertura del cas relatiu a l’assassinat a mans d’un policia de de Pedro Álvarez.

NosotrxsNoOlvidamos #27AnysSensePedro

I ens vam felicitar per la retirada de la #LleiAragonès #AturemLleiAragonès

Van sonar en aquest programa els següents Temacles:

Escolta‘l aquí:

      pim329

Descarrega‘l AQUÍ (botó dret, “anomena i desa l’enllaç”)