Literalment (24-09-2021)

Setembre! Com els col·legis, amb la clenxa feta i les sabates noves de trinca. A punt per començar. Si amics! Literalment ja torna a ser aquí. Comencem amb tota la il·lusió i les ganes de sempre, sense les quals això seria impossible. Tenim novetats i propòsits per aquesta nova temporada. Volem posar-nos seriosos perquè qui sap si alguna ràdio ens escolta i vol transmetre la nostra veu. Es l’objectiu. També donar-vos veu a vosaltres, els oients. Que ens pogueu comentar la jugada. Proposar espais, inquietuds… dir la vostra. Per això farem més de tot. Més reportatges, més programa. Més Literalment! Sobretot no deixeu de visitar-nos a les xarxes, així tots ens assabentem de què es cou, dins i forma de Literalment.

Una abraçada i mans a l’obra.

Podeu escoltar el programa directament o descarregar-lo en format MP3 prement sobre els tres botons de la dreta del reproductor.

Músiques utilitzades en el programa d’avui, sota llicència Creative Commons: